Aanpak

Dat we reuzegoed zijn in online marketing, dat staat vast. Maar daarnaast zijn er nog heel wat andere redenen die je in het achterhoofd moet houden bij het kiezen van jouw online marketing partner. Bij Digital Leader is jouw resultaat onze topprioriteit.

We doen geen loze beloftes en zullen je ook niet verleiden met mooie praatjes. Onze expertise en eerlijkheid zorgen voor realistische verwachtingen en transparantie gedurende de hele samenwerking.

Waar de juiste dosis creativiteit, een portie gezond boerenverstand en data-gedreven experts elkaar kruisen, ontstaat performance marketing. En laat dat net onze specialiteit zijn! Al deze elementen zorgen voor creatieve en resultaat gedreven campagnes die ook van jouw bedrijf een Digital Leader maken.

conversieoptimalisatie

In for a ride?

Hoe gaan wij te werk om van jou een Digital Leader te maken?

De smaakmakers

Waar blinken wij in uit?

Group

Strategische proactieve aanpak

We verzamelen alle resultaten van de campagnes in een transparant en overzichtelijk live dashboard, op basis van jouw wensen en noden. Deze resultaten worden regelmatig gecommuniceerd, steeds aangevuld met een portie strategisch advies. Als je denkt dat wij jou zullen komen vertellen hoe je je online marketing moet aanpakken, dan heb je het eigenlijk helemaal juist. Ons doel? Van jouw bedrijf een Digital Leader maken in jouw sector.

voordelen email automation
Group

Focus op resultaat

Of we nu je online marketing auditeren, jouw nieuwe website bouwen of marketing campagnes uitvoeren, jouw resultaat is onze topprioriteit. Met vooraf bepaalde vaste en transparante budgetten, streven we samen naar het hoogste rendement.

DSC02551@2x e1675773905360
Group

22 gepassioneerde & creatieve experts

Al onze 22 experts werden door ons zorgvuldig uitgekozen op basis van ervaring, affiniteit met de sector, ingesteldheid en doelgerichtheid. Zo bezorgen wij jou een winning-team dat je onderneming professioneel op de digitale kaart plaatst.

voordelen email automation
Group

Top 40 digital agency België

Wij vinden dat we steengoed zijn in digitale marketing en onze klanten duidelijk ook! Dankzij onze knappe resultaten, ontelbare lange termijn samenwerkingen en vele nieuwe Digital Leaders, schopten we het op 5 jaar tijd tot de top 40 (!) van digital agencies in België. Een mooie erkenning voor de dagelijkse inzet en het harde werk van het volledige team.

Digital Leader Sterke Employer brand
Jony@2x e1676363649208

Een succesvolle online marketingstrategie
vereist een combinatie van creativiteit,
technische expertise en analytisch vermogen.

Audry Vanderstraeten – CEO Digital Leader

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1