Website ontwikkeling2023-11-06T09:01:36+01:00

Website laten maken

Naast het visuele design zijn er uiteraard nog meer bepalende factoren die een website maken of kraken. Performant webdevelopment hangt dan ook rechtstreeks samen met het online succes van een onderneming. Een website op maat waarbij rekening gehouden wordt met factoren zoals laadtijden, geïntegreerde functies, uitbreidbaarheid en responsiveness zorgen ervoor dat je bedrijf succesvol op de digitale kaart gezet wordt.

mockup-website-haeseveld

Een website op maat

Group

Uitstraling

Wij zorgen voor een unieke website die de waarden en normen van jouw bedrijf uitstraalt. Bezoekers vinden die herkenbaarheid van het merk terug op de website en geven je voordeel ten opzichte van concurrenten die met generieke templates aan de slag gaan.

website uitstraling
Group

Gebruiksvriendelijk

Een aangepaste website zorgt voor een gebruiksvriendelijke online ervaring voor jouw klanten. Op basis van de vooropgestelde business behoeften creëren we een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website in functie van jouw doelpubliek. Ga naar onze blog en ontdek nu al 7 tips om jouw website gebruiksvriendelijk te maken.

website gebruiksvriendelijk
Group

Laadtijden

Door een op maat gemaakte website te voorzien, worden laadtijden drastisch verlaagd. Wij integreren enkel de functionaliteiten die nodig zijn om jouw klanten en noden het beste van dienst te zijn. Laadtijden zijn immers een cruciaal element binnen webdevelopment en kunnen het verschil maken tussen een extra klant winnen of er één verliezen. Laadtijden hebben overigens ook een invloed op de SEO.

website laadtijden

Front-end development

Omvat de codering van de functionele, zichtbare elementen op een website, zoals dropdown-menu’s, afbeeldingcarrousels, buttons enzovoort.

Deze elementen doordacht en beredeneerd plaatsen zorgt voor een gebruiksvriendelijke omgeving waar klanten makkelijk kunnen overgaan tot aankoop of conversie. Wij bieden aangepaste webontwerpen met overzichtelijke en intuïtieve navigatie waardoor gebruikers sneller hun doel bereiken.

VS

Back-end development

De back-end van een website omvat alle achterliggende structuren en code van elementen die niet zichtbaar zijn voor de gebruikers. Het is de drijvende kracht achter een website en zorgt ervoor dat alles foutloos draait en functioneel is. Wij creëren een weboplossing die specifiek is afgestemd op jouw noden en behoeften, en bovendien goed gedocumenteerd met ‘schone’ achterliggende code die voldoet aan de normen van de programmeertalen.

Een webproject starten bij Digital Leader van a tot z

Ben je op zoek naar een website op maat? Een nieuwe website laten maken start met de juiste strategie, ook hier begeleidt Digital Leader je bij van A tot Z. Lees zeker onze blog om de juiste strategie voor een nieuwe website te ontdekken. Verder helpt Digital Leader ook bij de het maken van een website op maat. Van technische aspecten zoals de laadtijden tot een gebruiksvriendelijk design, bij Digital Leader denken we grondig na over elke stap van jouw webproject. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een sterke online aanwezigheid krijgt. Benieuwd naar onze aanpak? Hieronder leggen we het proces van a tot z uit.

website opstarten kick off

Kick off workshop

Onze samenwerking start met een workshop waarin we samen overlopen wat jouw bedrijf precies doet, wie er tot jullie doelgroep behoort en aan welke voorwaarden jouw gloednieuwe website moet voldoen. Eenmaal we dit allemaal weten, gaan we aan de slag om jouw website stap per stap op te bouwen.

Design op maat

Design op maat

Nu we weten hoe de website er moet gaan uitzien en welke webpagina’s er voorzien moeten worden, gaat onze webdesigner aan de slag om enkele marketinggerichte designs op te maken die zowel bij jou als bij jouw doelpubliek in de smaak zullen vallen.

Website coderen

Coderen van de website

Nadat je jouw uniek design hebt goedgekeurd, starten we met de website te coderen. Het webdevelopment team laat je website helemaal tot leven komen en zorgt ervoor dat alles performant werkt. Op die manier kunnen we de beste surfervaring aan jouw websitebezoekers garanderen.

Copywriting van een website

Copywriting en beeldmateriaal

Nu de website er goed uitziet en prestatiegericht werkt, is het tijd om de website in te vullen met beeldmateriaal en teksten. Onze content experts houden hierbij steeds rekening met SEO, zodat jouw website vlot teruggevonden wordt bij relevante zoekopdrachten.

Hierbij voorzien onze copywriting experts relevante content die afgestemd is op wat je doelpubliek naar op zoek is.

Opleiding website cms

Opleiding CMS-systeem

Nu alles klaarstaat om je website te lanceren, vinden we het belangrijk dat je zelf ook websiteaanpassingen kan doen. Daarom zorgen we ervoor dat je voor de lancering een uitgebreide opleiding krijgt over het CMS-systeem van de website.

Website ontwikkeling

Heb jij nood aan een nieuwe website om je klanten mee omver te blazen?

Zoek je nog iets om te lezen?

Blog

Interesse in een nieuwe website voor jouw bedrijf?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een ​​website te laten maken?2023-03-15T15:54:15+01:00

De kosten voor het laten maken van een website variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website, het ontwerp, de functies, de hosting, de onderhoudskosten en meer. Een eenvoudige website kan tussen de € 5.000 en € 10.000 kosten, terwijl complexe websites met meer geavanceerde functies en maatwerk duurder kunnen zijn en variëren tussen de € 8.000 en € 20.000.

Hoe lang duurt het om een ​​website te laten maken?2023-03-15T15:55:18+01:00

Het maken van een website kan enkele weken tot enkele maanden duren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, de beschikbaarheid van de klant voor feedback en de ervaring en efficiëntie van de ontwikkelaar. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken worden gemaakt, terwijl een complexe website enkele maanden kan duren.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn website goed wordt gevonden in zoekmachines?2023-03-15T15:57:17+01:00

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) omvat het optimaliseren van uw website om het hoger te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Om ervoor te zorgen dat jouw website goed wordt gevonden in zoekmachines, moet jouw website worden geoptimaliseerd voor zoekwoorden, technische SEO-aspecten, inhoud en meer. Wij helpen je uiteraard bij het implementeren van al deze zaken.

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1
Go to Top