CRM & Marketing automation

Met CRM & Marketing automation automatiseer je niet alleen de meest repetitieve online marketingtaken, maar verzamel je ook alle relevante data op één plek. Dit geeft je de mogelijkheid om je marketinginspanningen te optimaliseren, gepersonaliseerde marketingcampagnes op te zetten en op een efficiënte manier klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Ontdek hoe Digital Leader jou kan helpen om jouw marketingproces te stroomlijnen.

crm marketing automation
wat is marketing automation

Wat is marketing automation?

Marketing automation is een technologie die je helpt om marketingtaken te automatiseren, zodat je meer tijd en middelen hebt om je te focussen op strategische beslissingen.

Bij Digital Leader verbinden we de data van je website, e-mailmarketing én CRM-systeem met elkaar via marketing automation, waardoor je de mogelijkheid hebt om al je data op één plek te verzamelen en op basis daarvan geautomatiseerde marketingcampagnes op te zetten. Dit zorgt voor een betere klantbeleving, meer conversies en uiteindelijk meer omzet.

Onze partner voor CRM: Teamleader

Digital Leader is trotse partner van Teamleader, een toonaangevend CRM-systeem dat helpt bij het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen en het efficiënter beheren van je klantrelaties.

We hebben veel ervaring in het implementeren van het Teamleader CRM-systeem en we helpen je graag bij het integreren van dit systeem met je marketing automation. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen van marketing automation en je business laten groeien.

teamleader implementeren

Zeg vaarwel tegen saaie handmatige taken

Waarom tijd verspillen aan handmatige marketingtaken?

Voordelen van marketing automation

Group

Van lead naar klant

Marketing automation helpt jou om leads of potentiële klanten op een geautomatiseerde manier om te zetten tot effectieve klanten. Dankzij een vooraf uitgedachte strategie krijgen de leads bepaalde informatie te zien, op exact de juiste momenten. Op die manier vergroot hun interesse in jouw bedrijf, waarna ook de kans tot een effectieve aankoop vergroot.

voordelen marketing automation
Group

Tijdbesparend

Doordat repetitieve of manuele handelingen automatisch kunnen verlopen, houd je meer tijd over om te focussen op je core business waarmee je echt het verschil kan maken. De taken worden geautomatiseerd, processen lopen gesmeerd en de leads die worden binnengehaald zijn vaak relevanter. Kortom de return on investment van jouw onderneming neemt toe.

voordelen marketing automation
Group

Vlottere samenwerking

Het automatiseren van marketing heeft niet alleen effect op de marketingafdeling van jouw bedrijf, maar ook op de algemene bedrijfswerking. Zo werken sales en marketing nauw samen om doelstellingen te bepalen, leads binnen te halen en op te volgen. Maar ook de andere bedrijfsprocessen zoals facturatie en boekhouding kunnen vlotter verlopen doordat alle gegevens vlot opgevolgd worden en op één overzichtelijke plaats worden samengebracht.

voordelen marketing automation
Group

Meer inzicht

Marketing automation verzamelt data van verschillende platformen, op verschillende tijdstippen. De verzameling van deze grote hoeveelheden gedragsgegevens bieden jou de kans om jouw (potentiële) klanten beter te leren kennen. De gegevens kunnen gemakkelijker worden gesegmenteerd, waardoor jij jouw marketing content nog beter kan afstemmen op de doelgroep.

voordelen marketing automation

Digital Leader, jouw marketing automation partner

Bij Digital Leader hebben we uitgebreide expertise in het implementeren van CRM-systemen en het automatiseren van marketingprocessen. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring met het implementeren van Teamleader als CRM-systeem en het automatiseren van processen via tools zoals Zapier.

Hierdoor zijn we in staat om jouw bedrijf te helpen bij het optimaliseren van je klantrelaties en het verhogen van de efficiëntie van je marketingactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

crm marketing automation partner

Zoek je nog iets om te lezen?

Blog

Tijd besparen met een geautomatiseerd CRM-systeem?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1