Webdesign

Ervaar je problemen om jouw klanten online te bereiken? Een gebrekkig webdesign kan daar aan de basis van liggen. Iedereen reageert – bewust of onbewust – op visuele prikkels en bezoekers zijn van nature aangetrokken tot datgene wat ‘het oog pleziert’. Voor een website is dat niet anders en een goed webdesign zorgt bijgevolg voor bezoekers die onder andere langer blijven of makkelijker overgaan tot aankoop.

mockup-website-haeseveld

Waarmee ga jij aan de slag?

webdesign website

Website

Maak werk van je online aanwezigheid

Group
webdesign webshop

Webshop

Verkoop je producten & diensten online

Group
webdesign conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

Laat jouw investering maximaal renderen

Group

De smaakmakers

Hierin blinken onze websites uit

Group

Gebruiksvriendelijk CMS

Naast de front- en back-end zorgen we ook voor een gebruiksvriendelijk CMS. In dit CMS, voluit ‘content management systeem’, kan na de oplevering van de website makkelijk content toegevoegd worden die vervolgens ook op de website verschijnt.

Digital Leader voorziet ook een opleiding om je wegwijs te maken in het systeem zodat je zelf aan de slag kan in je websiteomgeving.

webdesign
Group

Design op maat

Wij zorgen voor een unieke website die de waarden en normen van jouw bedrijf uitstraalt. Bezoekers vinden die herkenbaarheid van het merk terug op de website en geven je voordeel ten opzichte van concurrenten die met generieke templates aan de slag gaan.

webdesign
Group

Marketing-geoptimaliseerd

Webdesign dat marketing geoptimaliseerd is, is ontworpen met het oog op het maximaliseren van de effectiviteit van online marketingcampagnes. Dit betekent dat het niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar ook strategisch is opgebouwd om de doelen van de marketingstrategie te ondersteunen.

Met dit soort webdesign laten we jouw bedrijf een effectieve en winstgevende online aanwezigheid opbouwen.

P1048305

Onze aanpak

Alles over de creatie van een sterk webdesign kan je lezen in deze blog.

Wat kan je verwachten van een
website van Digital Leader

Prachtige uitstraling

Wij designen je unieke website compleet volgens de branding van jouw bedrijf. Je website straalt uit waar je als bedrijf voor staat en zet je in de markt als een professionele speler.

User-friendly

Een website op basis van bewezen UX/UI principes zorgt voor een gebruiksvriendelijke online ervaring voor jouw klanten. Op basis van de vooropgestelde business behoeften creëren we een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website in functie van jouw doelpubliek.

Geoptimaliseerd

Je website moet er niet alleen goed uit zien, we letten ook nog op een aantal andere dingen. We zorgen ervoor dat je website klaar is voor social media advertising, conversie voor verkoop én dat ook op vlak van technische SEO alle puntjes op de i staan.

Evelyne

“We houden altijd in het achterhoofd: Wat is het doel van de bezoeker? Een afspraak, een aankoop of misschien een reservatie? Dáár leiden we de bezoeker dan naartoe.”

Evelyne Ottoy – UX/UI expert

Webdesign

Had je jouw website ook graag
in een nieuw jasje gestoken?

Jouw bedrijf online in de kijker zetten met behulp van een doordacht webdesign?

Onze experts al even triggeren? Beschrijf hieronder je belangrijkste uitdagingen en krijg in ruil daarvoor ons eerlijk strategisch advies en out of the box inspiratie.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Blog

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1