Social media

Je bedrijf laten groeien op social media? Kies voor een social media bureau dat jouw strategie vorm geeft en deze verder uitbouwt. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kan je gericht en effectief adverteren op social media. Van het vinden van de juiste doelgroep tot het behalen van je doelen, wij zorgen ervoor dat je social media strategie tot leven komt!

social media

Organische content

 • Gratis vertoningen

 • Bereik volgers en connecties

 • Beperkt bereik
 • Bouw geloofwaardigheid op
 • Frequentie is cruciaal
 • Bouw een online community of breid je online netwerk uit
 • Verhoog engagement

VS

Paid content

 • Betaalde vertoningen

 • Bereik nieuwe zelfgekozen doelgroepen
 • Groot bereik

 • Positieve invloed op organisch bereik
 • Meetbare return on investment

Naast organische en adverterende content op sociale media, maken meer en meer bedrijven ook gebruik van social media shopping.
Lees onze blog om meer te weten te komen over de voordelen en het gebruik van social media shopping.

Social media kanalen

Op welk kanaal wil je graag content aanbieden?

Naast de bovenstaande social mediakanalen bestaan er nog tal van andere apps.
Zo kan je Whatsapp gebruiken als een professioneel communicatiekanaal, YouTube voor videomarketing en ook is het mogelijk op Pinterest te adverteren.

Blog

Waarom adverteren op social media?

Group

Laat je advertentiebudget renderen

Adverteren via social media is één van de meest kostenefficiënte advertentiemogelijkheden. Gemiddeld kan je met een advertentiebudget van 5 euro al snel 1000 mensen bereiken. In vergelijking met traditionele media scheelt dat dus al snel heel wat.

Wij zetten een doordacht social media plan op waarbij we in samenspraak de voornaamste doelstellingen, de ideale doelgroep en de verschillende KPI’s opstellen, alles in teken van een zo performant mogelijke campagne.

voordelen social media strategie
Group

Bereik specifieke doelgroepen

Door aanwezig te zijn op verschillende social media kanalen bereik je een gigantisch potentieel doelpubliek dat op zoek is naar relevante content.

Alle social media kanalen hebben elk hun eigen specifieke gebruikers. Wij gaan na op welk platform jouw doelgroep actief is en stellen jouw campagnes hierop af.

voordelen social media strategie
Group

Versterk je bedrijfsimago

Door actief te zijn op verschillende social media kanalen sta je dichter bij je klanten.

Bovendien geef je je bedrijf als het ware een gezicht, wat automatisch een vertrouwensband creëert.

voordelen social media strategie
Group

Behaal snel resultaten

Je verhoogt niet alleen je naamsbekendheid door actief te zijn op social media, maar door onze expertise boek je ook snel resultaten. We zorgen ervoor dat je onmiddellijk jouw ideale doelgroep bereikt. Dit betekent ook dat er snel volgers, engagement, websiteverkeer en conversies gegenereerd worden.

Afhankelijk van het budget bereiken wij meer mensen, en hoe meer mensen bereikt worden, hoe meer de deur openstaat voor awareness, websiteverkeer en aankopen.

voordelen social media strategie

Social media

Nood aan een social media strategie op maat?

Social media funnel

Posten of adverteren op social media is niet zomaar een leuke afbeelding delen met de wereld. Met een doordacht social media plan kom je veel verder. Wij zetten doelgerichte funnels op die in teken staat van optimaal rendement.

Een funnel is een keten van advertenties of posts waarmee je eerst een relatie opbouwt met jouw doelgroep, ze vervolgens verder informeert over jouw producten of diensten en ze tot slot verleidt om over te gaan tot conversie.

social media funnel

Awareness

De eerste fase van de funnel draait rond het creëren van brand awareness. Je communiceert over een bepaald probleem, nood of behoefte die jouw potentiële klant zou kunnen hebben om hun aandacht te prikkelen. Bij voorkeur wordt ook al een oplossing aangeboden voor dit probleem.

Zo bouw je een vertrouwensrelatie op en zit je in het hoofd van de consument als een oprecht bedrijf dat wil helpen en daar de mogelijkheden voor aanbiedt.

social media funnel - awareness fase

Engagement

In de volgende fase wordt ingespeeld op de betrokkenheid van personen die jouw advertentie te zien krijgen. Het doel is om te zorgen dat jouw merk top-of mind is en op het moment van aankoop wordt overwogen.

Een hoger engagement zorgt voor meer autoriteit en social proof, wat kan leiden tot een aangenamere merkbeleving. Iets wat een consument zeker zal aansporen om in de volgende fase voor jouw producten of diensten te kiezen.

social media funnel - engagement fase

Conversie

In de conversiefase leggen we de nadruk op alle activiteiten die bedoeld zijn om de doelgroep te laten overgaan tot conversie. Dit kan gaan van inschrijvingen op een nieuwsbrief tot de rechtstreekse aankoop van een product of dienst.

In deze fase proberen we jouw doelpubliek over de streep te trekken nadat ze in de voorgaande fases reeds kennis gemaakt hebben met het merk en product.

Social media funnel - conversie fase

Connect

In de laatste fase begint alles terug opnieuw, alleen weet je al meer over je klant op dit moment.

Je kan dus meer gericht advertenties sturen om zo de verbondenheid met jouw merk te vergroten.

Social media funnel connect fase

Jouw bedrijf online in de kijker zetten met behulp van social media?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om alle mogelijkheden te bespreken!

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1