Contentcreatie

Waardevolle en relevante content creëren is niet altijd vanzelfsprekend. Er kruipt heel wat tijd, energie en kennis in het maken van marketing-waardige content. Daarenboven kan content ook nog eens een heleboel verschillende vormen aannemen (denk maar aan foto’s, blogartikels, whitepapers, infographics, reels…). Met de juiste strategie, de nodige expertise en voldoende creativiteit kunnen we jouw brand op een onvergetelijke manier aan de man brengen. Van goede content, wordt iedereen content 😉

Digital Leader contentcreatie
Digital leader content

Waarom is content nu eigenlijk king?

Het creëren van boeiende content is belangrijk omdat het jouw doelgroep tijdens de eerste contactpunten triggert en doorslaggevend is in het keuzeproces. Door relevante content te publiceren, bouw je vertrouwen op bij je doelpubliek, illustreer je kennis en expertise en realiseer je meer bereik, conversie en uiteindelijk verkoop. Bovendien zit waardevolle en relevante content vandaag de dag ook gewoonweg ingebakken in de verwachtingen van de hedendaagse consument. Vinden ze dit niet terug op jouw website, social media of blog, dan gaat de keuze meestal naar een ander merk dat hen wel weet te triggeren.

Verken onze expertise

Onze oplossingen op een rijtje

Logo & huisstijl

Een nieuw merk of een volledige rebranding vraagt ook om een trendy logo en huisstijl. Na een grondige analyse van jouw onderneming, starten wij met de visuele uitwerking van jouw bedrijf.

Employer branding

Als bedrijf is het essentieel om niet alleen klanten, maar ook potentiële werknemers aan te trekken en te behouden. Dit is waar employer branding om de hoek komt kijken.

Bedrijfsvideo

In de snel veranderende marketingwereld is het van cruciaal belang om nieuwe, unieke manieren te vinden om je product of dienst te laten opvallen. Videocontent wint hierdoor steeds meer aan populariteit.

Fotografie

Fotocreatie is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid, zowel voor je website als voor andere online platformen. Als uithangbord van jouw bedrijf of merk mogen unieke en originele beelden niet ontbreken.

Copywriting

Online advertenties, beschrijvingen van YouTube video’s en zelfs volledige websites – iedere vorm van online marketing heeft tekst nodig om de potentiële klanten te informeren.

GoogleConsentModeWhitepaper

Gratis whitepaper

Meet én optimaliseer jouw online marketing resultaten.

Contentcreatie

Jouw bedrijf op de digitale kaart zetten
door een contentplan op maat te laten bouwen?

Voordelen van waardevolle content

Group

Creëer consistentie

Bij het creëren van content is consistentie cruciaal. Je content moet via elk kanaal dezelfde stijl, tone-of-voice en branding vertonen, zodat (potentiële) klanten er meteen jouw bedrijf of merk mee identificeren. Naast die consistentie die zorgt voor herkenbaarheid zijn er nog heel wat voordelen die krachtige content met zich meebrengt.

Digital Leader Consistente Content
Group

Trek de aandacht

Pakkende content is een ideale manier om de aandacht te trekken van (potentiële) klanten. Bovendien zorgt waardevolle content in het algemeen voor een positieve en memorable experience bij je doelgroep. Je trekt er de aandacht mee en zorgt ervoor dat je merk steeds als origineel en innovatief ervaren wordt.

Digital Leader Content trekt de aandacht
Group

Schep een vertrouwensband

Door kwaliteitsvolle content te voorzien kan je als bedrijf een relatie en vertrouwensband opbouwen met je doelgroep. Door het beantwoorden van veelgestelde vragen en het verstrekken van relevante informatie creëer je een uitgesproken meerwaarde ten opzichte van de concurrentie. Als jouw inhoud op de juiste plaats en op het juiste moment verschijnt, verbetert dit de algemene reputatie van je merk.

Digital Leader Content vertrouwensband
Group

Genereer meer leads

Contentmarketing kan ook voor extra leads en conversies zorgen. Wanneer je relevante content aanbiedt, is de kans groter dat mensen zullen overgaan tot een aankoop. De kwaliteitsvolle content creëert een connectie met je doelpubliek en voorziet hen van extra informatie die ze kunnen gebruiken in het maken van een koopbeslissing.

Digital Leader Content meer leads
Digital Leader Audry

“Contentmarketing is een geweldige manier om mensen aan het praten te krijgen over jouw producten, diensten en merk. Een niet te missen onderdeel van de online strategie dus!”

Stef De Muyter – Social Media Expert

Ben je benieuwd hoe we jouw content naar een hoger niveau kunnen tillen?

Onze experts al even triggeren? Beschrijf hieronder je belangrijkste uitdagingen en krijg in ruil daarvoor ons eerlijk strategisch advies en out of the box inspiratie.

"*" indicates required fields

Naam*
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Blog

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1