Data & AI reporting

In het huidige digitale tijdperk is er veel meer nodig dan alleen het vastleggen van data. Het is essentieel om deze data te analyseren en te optimaliseren om waardevolle inzichten te verkrijgen die de basis vormen voor datagestuurde beslissingen. Bij Digital Leader zijn we gespecialiseerd in het integreren van digital analytics en AI-oplossingen binnen jouw bedrijf. Met onze data & AI reporting oplossingen zorgen we ervoor dat je snel en gemakkelijk de juiste inzichten krijgt om strategische beslissingen te nemen en je bedrijfsprestaties te optimaliseren.

data ai reporting
wat is data ai reporting

Digital Leader, jouw partner in Data & AI reporting

In deze moderne tijd is data de sleutel tot het maken van strategische beslissingen die jouw bedrijf kunnen laten groeien. Bij Digital Leader begrijpen we het belang van data en daarom zijn we er om je te helpen met onze Data & AI reporting expertise. Onze in-house experts helpen je bij het opzetten van een rapportage dashboard dat inzichten biedt uit verschillende databronnen en helpt bij het nemen van gefundeerde beslissingen.

Concreet bieden wij de volgende services aan:

  • Het opstellen van een overzichtelijk dashboard dat een duidelijk beeld geeft van alle data uit verschillende marketingkanalen, inclusief de nieuwste AI-oplossingen.
  • Het verzamelen en meten van gebruikersgedrag en het vastleggen van KPI’s om vooruitgang en resultaten te meten.
  • Het verstrekken van advies over de vergaarde data en het begrijpelijk maken van de rapportages om bij te sturen waar nodig.
partner data ai reporting

Optimaliseer je bedrijfsprestaties

Ook hulp nodig om je data te visualiseren?

Data & AI reporting tools

Google Analytics 4

Meten is weten en daarom is Google Analytics in het leven geroepen. Dankzij deze tool krijg je meer inzicht in o.a. bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves van je website. Deze informatie is cruciaal om je website en campagnes af te stemmen op het gedrag van de bezoeker. Sukkel je met micro- en macro conversies in te stellen of ben je nog niet volledig thuis in het nieuwe Google Analytics 4? Geen nood. Digital Leader weet er wel raad mee en versterkt graag jouw intern marketing team.

Google Analytics 4 - Data & AI reporting tool

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een veelgebruikte tool binnen de marketingwereld. Aan de hand van deze tool kan je makkelijk HTML-codes toevoegen aan je website, zonder tussenkomst van een developer. Externe codes en tracking pixels zoals Google Analytics of de Facebook-pixel hou je op via deze tool overzichtelijk bij in een container. Op zoek naar een partner die Google Tag Manager correct kan instellen? Onze tracking-experts binnen Digital Leader helpen je graag op weg.

Google Tag Manager - Data & AI reporting tool

Google Looker Studio

Last but not least: Google Looker Studio. Deze tool verwerkt data die via verschillende gegevensbronnen geïmporteerd kunnen worden. Al deze gegevens worden daarna samengebracht in een marketing reporting dashboard. Hierdoor heb je een duidelijke visualisatie van alle data via grafieken en tabellen. Wat is het voordeel daarbij? Je data wordt begrijpbaar, waardoor je slimmere en snellere beslissingen kan nemen die onderbouwd zijn door data. Ook gebruik maken van deze handige data reporting tool? Wij stellen graag alles voor jou correct in zodat jij enkel hoeft te profiteren van de voordelen ervan. Daarnaast is Google Data Studio een handige visualisatietool voor gegevens.

Google Looker Studio - Data & AI reporting tool

Zoek je nog iets om te lezen?

Blog

Interesse in onze Data & AI reporting oplossingen?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1