E-commerce2023-10-31T16:18:32+01:00

Een professionele webshop laten maken

Via een professionele webshop verkoop je producten online en kan je meer omzet genereren. Aangezien steeds meer mensen online producten kopen, is het een niet te onderschatten verkoopkanaal om op te nemen in je marketingstrategie. Een webwinkel laat je immers toe om 24 uur per dag en 7 op 7 je producten aan te bieden. Wij creëren professionele webshops waarin jouw producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden aan jouw doelpubliek.

webshop laten maken

Wij bouwen je webshop

Start met online verkopen

Group 379

Uitgebreid aanbod

De webruimte die je ter beschikking hebt is onbeperkt. Bied zoveel producten aan als je wil.

Group 379

Vergroot je bereik

Bereik met je webshop iedereen in België, of zelfs in Europa & de wereld.

Group 379

Altijd open

Je webshop is altijd open, zo kunnen je klanten op elk moment van de dag bestellen.

Group 379

Automatiseer

Je kan verregaande automatisaties doorvoeren waardoor je website bijna volledig op zichzelf werkt.

Group 379

Extra marketingkanaal

Je kan op basis van jouw online klantenbestand aanverwante producten aanbieden.

Group 379

Optimalisatiemogelijkheden

Je kan aan een webshop steeds verder werken & verfijnen op basis van je Google Analytics data.

Group 379

Marketing einddoel

Je creëert een krachtig centrum voor jouw social media marketingcampagnes.

Webshop ontwikkelen

Waarom kiezen voor Digital Leader als webshop bouwer?

Wij zorgen voor een professionele webshop die voldoet aan de meest recente technische vereisten op vlak van webdevelopment. Zo zorgen we voor een responsive design, zodat jouw webwinkel op elk schermformaat een optimale gebruikerservaring heeft en elke bezoeker, ongeacht hun apparaat, comfortabel kan browsen tussen de verschillende producten.

Bovendien voorzien wij ook de invulling (productbeschrijvingen, categoriepagina’s…) om jouw webwinkel zo hoog mogelijk te laten scoren in de Google zoekresultaten. Daarnaast houden wij het achterliggende systeem steeds up-to-date, zodanig dat jouw webshop ten alle tijde eenvoudig uitgebreid kan worden met nieuwe producten, betaalmogelijkheden, aankondigingen, kortingen en zoveel meer.

Where e-commerce meets excellence.

Geïnteresseerd om jouw producten voortaan
ook aan te bieden in een webshop?

De vier pijlers van online marketing

Wat kan je met jouw webshop bereiken?

Group 379

Social media

Met social media kan je op een speelse manier jouw doelgroep bereiken. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, LinkedIn en TikTok. Elk platform biedt unieke mogelijkheden en een andere doelgroep. De juiste keuzes hierin kunnen jouw online succes verzekeren.

Group 379

SEO

SEO is een belangrijke schakel in jouw online marketing strategie. Door slimme optimalisaties kan je jouw websop vindbaar maken in zoekmachines. Hierdoor bereik je meer potentiële klanten die specifiek op zoek zijn naar jouw producten.

Group 379

Google adverteren

Via search advertising of display advertising kan je gericht adverteren in Google bij de juiste doelgroep op basis van zoekopdrachten en interesses. Hiermee kan je snel meer verkeer naar jouw webshop trekken en kan je je online zichtbaarheid vergroten.

Group 379

E-mail automation

Via e-mail automation kan je jouw klanten bereiken met gepersonaliseerde en geautomatiseerde e-mails. Door de juiste boodschap op het juiste moment te versturen kan je leads of potentiële klanten omvormen tot effectieve klanten.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een webshop willen laten maken?2023-03-24T08:31:00+01:00

Een webshop kan je bedrijf helpen om meer klanten te bereiken, ongeacht de geografische locatie. Het biedt je klanten de mogelijkheid om op elk moment van de dag producten of diensten te kopen. Bovendien kan het hebben van een webshop leiden tot een vermindering van de kosten voor bijvoorbeeld het huren van een fysieke winkel en het inhuren van personeel. Lees onze blog voor meer redenen waarom je vandaag nog moet starten met een webshop.

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?2023-03-15T16:15:19+01:00

De kosten van een webshop kunnen sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van het ontwerp en de functionaliteit van de website. Het is daarom moeilijk om een vaste prijs te noemen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Wat zijn de belangrijkste functies die mijn webshop zou moeten hebben?2023-03-15T16:16:40+01:00

De belangrijkste functies van een webshop zijn onder andere de mogelijkheid om producten of diensten te verkopen, een veilig betaalproces, een overzichtelijk productaanbod, de mogelijkheid om producten te filteren en te sorteren, en een winkelwagentje en kassa-systeem.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?2023-03-15T16:17:25+01:00

De tijd die nodig is om een webshop te laten maken kan sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de functionaliteit van de website. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden.

Interesse in een webshop om jouw producten makkelijker te verkopen?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1
Go to Top