Professionele foto’s op jouw website

Foto creatie is een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid, zowel voor je website als voor andere online platformen. Als uithangbord van jouw bedrijf of merk mogen unieke en originele beelden niet ontbreken.

Digital Leader Fotografie
Digital Leader Professionele fotografie

Waarom is fotografie belangrijk voor marketing?

Het maken van professionele foto’s zorgt ervoor dat je heel wat extra content ter beschikking krijgt waarmee je online kan uitpakken. Bovendien is professioneel beeldmateriaal een cruciale versterking van je andere online marketing activiteiten, bijvoorbeeld bij advertenties of in social media campagnes.

Strike a pose

Professionele foto’s nodig om jouw bedrijf
online in de kijker te zetten?

Fotografie

Voordelen van
professionele fotografie

Visual storytelling

Het menselijke brein is visueel ingesteld. Mensen herinneren zich eerder beeldmateriaal en foto’s dan geschreven informatie en het is dus een ideale manier om aan visual storytelling te doen. Foto’s zijn belangrijke elementen die bezoekers geïnteresseerd houden, hen terug lokken naar je website of hen aanspoort om op je advertentie klikken. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat de foto’s die je gebruikt relevant zijn voor je verhaal en de boodschap die je wilt overbrengen.

SEO hulpmiddel

Professionele en unieke foto’s kunnen de SEO van een website helpen. Leuke foto’s helpen om inhoud aantrekkelijker te maken, waardoor die inhoud een voorsprong heeft ten opzichte van de concurrenten. Bovendien wegen originele foto’s zwaarder door dan stockfoto’s die al op duizend-en-één websites gebruikt werden. Professionele en unieke foto’s dragen niet alleen bij aan de SEO van een website, maar ook aan het opbouwen van een merkimago en het versterken van de merkidentiteit.

Realiseer meer verkopen

Met sterk beeldmateriaal breng je je producten en diensten online beter in beeld bij je doelpubliek. Kwaliteitsvolle foto’s stimuleren de conversies, want een origineel beeld zegt meer dan duizend woorden. Wanneer mensen op zoek zijn naar producten en ze zien een leuke en originele foto, dan zullen ze meer geneigd zijn om over te gaan tot aankoop. Afbeeldingen van hoge kwaliteit spreken beter tot de verbeelding van de klant en wekken een gevoel van vertrouwen en kwaliteit op.

In onze blog vind je ook enkele handige websites en tools om content te creëren.
Daarnaast is Google lens een handige tool om te combineren met fotografie.

Gertjan

“Door middel van uniek en kwalitatief beeldmateriaal zet je jouw online verhaal kracht bij, wat altijd een meerwaarde is.”

Gertjan Dierickx – Advertising Marketeer

Interesse?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Blog

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1