Logo en huisstijl

Een nieuw merk of een volledige rebranding vraagt ook om een trendy logo en huisstijl. Na een grondige analyse van jouw onderneming, starten wij met de visuele uitwerking van jouw bedrijf. Ook hier kruipt er heel wat tijd en kennis in! Er moet nagedacht worden over het kleurgebruik, welke symbolen of vormen er bij het bedrijf passen. Maar ook tekstueel moet er stilgestaan worden bij het taalgebruik of een eventuele slagzin. Daarnaast kan je ook je webdesign in een nieuw jasje steken, zodat deze ook binnen het geheel van de (re)branding past. Al deze componenten samen vormen de nieuwe huisstijl van jouw onderneming. Als professional logo ontwerper helpen wij graag een handje.

Digital Leader Huisstijl
Digital Leader Online Branding

Wat is online branding?

Online branding zijn alle marketingpraktijken die via online kanalen tot bij je klanten komen. Dit kan gaan van je website tot je sociale media kanalen en zelfs de informatie die terug te vinden is in de zoekmachines. Bij online branding is het belangrijk om steeds je doelgroep voor ogen te houden en de inhoud van je online kanalen goed op hen af te stemmen.

Houd er steeds rekening mee dat zowel jouw online als offline branding in dezelfde lijn liggen en jouw merk op dezelfde manier overbrengt naar jouw klanten. Op die manier creëer je via beide kanalen herkenbaarheid, wat alleen maar in je voordeel kan spelen.

Branding

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een eigen huisstijl?

Sales branding

Daarbij is het ook belangrijk om de nieuwe huisstijl verder af te stemmen op jouw sales branding. Wij helpen jou om een attractieve salespresentatie te ontwerpen in de huisstijl van jouw onderneming met als doel een hoger succes scenario te creëren voor de verkopers. Hierbij praten we niet in producttermen of ratelen we geen standaard verkooppraatje af.

Digital Leader Branding
Digita Leader Sales Branding

Integendeel, in de sales presentatie spelen we in op de probleemstelling van de klant, zetten we de USP’s van jouw bedrijf in de kijker en bieden we concrete oplossingen aan. Een sales presentatie creëren op maat van jouw bedrijf die de verkopers helpt om meer succes te boeken, dat is ons doel.

Ook het ontwerpen van professionele visitekaartjes, documentenmapjes en andere branded materialen vallen onder dit luik. Door consistent gebruik te maken van branding stijgt de professionaliteit en geloofwaardigheid van jouw bedrijf aanzienlijk. Ook de herkenbaarheid bij de klant wordt getriggerd waardoor je top of mind blijft.

Jony@2x e1676363649208

“Een duidelijke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen en een professionele uitstraling van je merk of bedrijf.”

Audry Vanderstraeten – CEO Digital Leader

Blog

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1