Bedrijfsvideo2023-10-17T15:33:45+02:00

Professionele bedrijfsvideo

In de snel veranderende marketingwereld is het van cruciaal belang om nieuwe, unieke manieren te vinden om je product of dienst te laten opvallen. Videocontent wint steeds aan populariteit en is zeker een krachtig en effectief medium om de aandacht van jouw potentiële klant te trekken.

bedrijfsvideo laten maken
bedrijfsvideo expert

Wat is de kracht van videomarketing?

Mensen zijn visueel ingesteld en opvallen in een zee aan videocontent wordt steeds moeilijker. Bovendien is video één van de meest favoriete types content die bedrijven uitspelen op hun website en via sociale media. Indien je niet achter je concurrentie aan wil hinken is het belangrijk om videocontent op te nemen in je digitale strategie en deze uit te rollen via sociale media, YouTube, advertenties of je eigen website.

De reden waarom video tegenwoordig zo populair is, is niet moeilijk te achterhalen. Het is een makkelijk te verteren en bite-sized stukje content dat zich onderscheidt van de overvloed aan tekstuele inhoud.

Waarom zou ik een bedrijfsvideo laten maken?2023-07-03T11:32:20+02:00

Een bedrijfsvideo kan je helpen om je merkverhaal te vertellen, de aandacht van potentiële klanten te trekken, en complexe producten of diensten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ze kunnen ook je online zichtbaarheid en SEO verbeteren.

Hoeveel kost het om een bedrijfsvideo te laten maken?2023-07-03T11:33:35+02:00

De kosten van een bedrijfsvideo kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de lengte van de video, de complexiteit van het script, het aantal opnamedagen, de locatie, de gebruikte apparatuur en de post-productie vereisten.

Hoe lang duurt het om een bedrijfsvideo te laten maken?2023-07-03T11:34:59+02:00

De productietijd voor een bedrijfsvideo kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de video. Een eenvoudige video kan binnen een paar dagen worden voltooid, terwijl een meer complexe productie enkele weken kan duren.

Wat is het proces om een bedrijfsvideo te laten maken?2023-07-03T11:37:57+02:00

Over het algemeen omvat het proces van het maken van een bedrijfsvideo de volgende stappen: pre-productie (planning, scenario schrijven, casten, locatie zoeken), productie (opnames), en post-productie (editen, voice-over, muziek, kleurcorrectie, effecten, rendering).

Waar kan ik mijn bedrijfsvideo gebruiken?2023-07-03T11:40:32+02:00

Je kunt je bedrijfsvideo gebruiken op je website, social media kanalen, YouTube, e-mail marketingcampagnes, evenementen, en meer. Het is een veelzijdige tool die op veel verschillende manieren kan worden ingezet om je bedrijf te promoten.

Zet jouw bedrijf in de kijker

Professionele videocontent nodig
om jouw bedrijf in de spotlight te zetten?

Bedrijfsvideo

Voordelen van professionele
videocontent

Veelzijdig

Video is een veelzijdig format dat een realistisch beeld geeft van wat er binnen een onderneming reilt en zeilt. Verder is het ook eenvoudig om te verspreiden via verschillende online platformen en is het voor consumenten een leuke manier om in contact te komen met jouw merk.

Vertrouwensband

Video schept een vertrouwensband met kijkers, en dat vertrouwen is een fundament van conversies en verkopen. Het hele concept van contentmarketing – en dus ook videomarketing – is gebaseerd op het creëren van langdurige relaties en een vertrouwensband met (potentiële) klanten.

Mobile friendly communiceren

Video en mobiel gaan hand in hand. De overgrote meerderheid van hedendaagse consumenten bekijkt video’s via de smartphone en omdat het aantal smartphonegebruikers iedere dag groeit, wordt ook dat video publiek steeds groter.

bedrijfsvideo

Mensen zien en horen in een echte context

Video is veruit één van de meest populaire contentvormen ter wereld en dat zal waarschijnlijk nog enige tijd zo blijven. Niet onlogisch, want in een onpersoonlijke digitale wereld is het leuk om een video te zien met echte gezichten waarmee mensen zich verbonden voelen. Ook audio kan een groot verschil maken. Een brede inzetbaarheid, een band met je publiek en groeiende populariteit – reden te meer dus om video content op te nemen in de digitale strategie van jouw bedrijf.

Annelien

“Een video is de beste manier om emotie, persoonlijkheid en authenticiteit over te brengen in je marketinginspanningen.”

Annelien Troch – Digital Strategist

Interesse?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Blog

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1
Go to Top