Online marketing

Om de online wereld te veroveren, moet je jezelf en je bedrijf blijven ontwikkelen. Een goed doordachte online marketing strategie kan hierbij het verschil maken. Of je nu net start of al een oude rot in het vak bent, online marketing kan jouw groeimotor zijn.

online marketing
online marketing

Wat is online marketing?

Online marketing is het totaalpakket van online activiteiten die je inzet om jouw bedrijf of merk in de spotlight te zetten. Dit omvat onder andere social media, SEO, adverteren in Google en e-mail automation. Bij een goede strategie staat het bieden van waardevolle content en de juiste beleving centraal voor de klant. Online marketing is aangeraden in zowel de B2C als de B2B sector. Lees hier waarom online marketing ook een goede zet is voor B2B bedrijven.

De vier pijlers van online marketing

Hoe vergroot je je online zichtbaarheid?

Group 379

Social media

Met social media kan je op een speelse manier jouw doelgroep bereiken. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, LinkedIn en TikTok. Elk platform biedt unieke mogelijkheden en een andere doelgroep. De juiste keuzes hierin kunnen jouw online succes verzekeren.

Group 379

SEO

SEO is een belangrijke schakel in jouw online marketing strategie. Door slimme optimalisaties kan je jouw website vindbaar maken in zoekmachines. Hierdoor bereik je meer potentiële klanten die specifiek op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Group 379

Google adverteren

Via search advertising of display advertising kan je gericht adverteren in Google bij de juiste doelgroep op basis van zoekopdrachten en interesses. Hiermee kan je snel meer verkeer naar jouw website trekken en kan je je online zichtbaarheid vergroten.

Group 379

E-mail automation

Via e-mail automation kan je jouw klanten bereiken met gepersonaliseerde en geautomatiseerde e-mails. Door de juiste boodschap op het juiste moment te versturen kan je leads of potentiële klanten omvormen tot effectieve klanten.

Online marketing strategie

Wil je jouw online marketing naar een hoger niveau tillen en jouw bedrijf online zichtbaar maken? Dan is een doordachte online marketing strategie essentieel. Als online marketing agency helpen we je om een strategisch plan op te stellen dat past bij jouw doelen en doelgroepen. We werken met verschillende online kanalen om jouw online aanwezigheid te vergroten en meer bezoekers naar je website te trekken.

online marketing strategie
online kanalen

Online kanalen

Onze online marketing strategie omvat verschillende kanalen om jouw doelgroep te bereiken. We richten ons onder andere op social media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Waze en TikTok, waar we gerichte campagnes opzetten die jouw naamsbekendheid en engagement verhogen.

Daarnaast werken we aan een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google met SEO en SEA. E-mail automation is ook een belangrijk onderdeel van onze strategie, om jouw klanten op een persoonlijke manier te benaderen en te converteren naar loyale klanten.

Online marketing

Jouw bedrijf op de digitale kaart zetten en meetbare resultaten boeken?

Rapportage online marketing

Als online marketing agency werken we stapsgewijs naar concrete doelstellingen toe en houden we alles keurig bij in een rapportage. Zo heb je steeds inzicht in de resultaten en de groei van jouw online aanwezigheid. Door het bijsturen van campagnes waar nodig optimaliseren we het rendement op je budget.

rapportage online marketing
Bryan

Het doel van online marketing is om je merk verder uit te diepen, te laten groeien en je algemene online aanwezigheid te verhogen. Expertise op vlak van online marketing is daar natuurlijk cruciaal voor.

Bryan Cardon – Digital Strategist

Jouw bedrijf online in de kijker zetten?

Onze experts al even triggeren? Beschrijf hieronder je belangrijkste uitdagingen en krijg in ruil daarvoor ons eerlijk strategisch advies en out of the box inspiratie.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1