Een nieuwe website in elkaar lassen voor B&A Technics

Mission possible! Dat was de nieuwe campagne die B&A Technics lanceerde om hun techniekers in de verf te zetten. Net als volwaardige actiehelden worden zij ook dagelijks op missie gestuurd bij heel wat klanten. De Mission Possible campagne was een groot succes en het sprak dus voor zich om ook de verouderde website van B&A in datzelfde frisse jasje te gieten.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

De belangrijkste features van de nieuwe website van B&A Technics

Group

Techniekers in beeld

Techniekers staan centraal doorheen de website. Net als echte actiehelden staan ze ook klaar voor hun klanten om elke missie te laten slagen.

techniekers in beeld
Group

Overzicht van diensten

Ook voor klanten die op zoek zijn naar een technieker is een er handig overzicht beschikbaar van alle mogelijke diensten waarin B&A techniekers hun kunnen bijstaan.

Schermafbeelding 2024 03 26 om 16.15.07
Group

Solliciteren

Solliciteren als technieker is uiteraard ook mogelijk. De website geeft alle nodige informatie over het onboardingsproces en maakt het eenvoudig om te solliciteren.

Solliciteren als technieker

De resultaten? Mission completed!

Het aantal keywords waar B&A op gevonden wordt, blijft mooi stijgen. Net zoals zij elke missie succesvol afronden, blijft ook de website successen boeken. Nagenoeg een verdubbeling in het aantal keywords waar ze op gevonden worden. Van 150 naar 300 woorden op slechts enkele maanden tijd!

resultaten b&a technics

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1