Een nieuwe website met internationale allure

In 3 generaties heeft Penne zich ontwikkeld van een fabrikant van kinderwagens tot een toonaangevende producent van metaalgevormde en kunststofgespoten onderdelen voor auto’s en consumentengoederen. Met meer dan 100 jaar ervaring en kennis binnen de metaal- en kunststofverwerkende industrie staat Penne bekend als een ware autoriteit. Het online visitekaartje (lees: website) van Penne moet natuurlijk ook die expertise uitstralen. Net daarom ging Penne te rade bij Digital Leader, want de toenmalige website voldeed niet meer aan de waarden en normen waar Penne momenteel voor staat.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

De belangrijkste features van de nieuwe website van Penne

Group

Expertise in beeld

De expertise en knowhow van Penne werd prachtig in beeld gebracht en geïntegreerd doorheen de website.

expertise in beeld
Group

Werkwijze

Op de website kan je ook de werkwijze van Penne terugvinden. Zo kunnen mogelijke klanten overtuigd worden om met hen in zee te gaan.

werkwijze penne
Group

Overzicht van producten

De website werd nagenoeg een catalogus om aan te tonen welke soort stukken Penne kan produceren. Ook hier komt de expertise en knowhow van Penne goed naar boven.

penne producten

De resultaten? Penne’s matrijzen draaien op volle toeren!

Penne werd sinds de lancering van de website meer en meer gevonden door hun internationale doelpubliek. Het organische verkeer werd verdubbeld en op 2 jaar tijd werden meer dan 650 relevante offerteaanvragen geregistreerd via de website! Cijfers om achterover te vallen, zeker als je weet dat 1 offerteaanvraag soms voor 3 jaar aan werk kan opleveren bij Penne.

Schermafbeelding 2024 03 27 om 08.33.14

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1