Merkcreatie van Weevo HR

Intys HR, een toonaangevende speler binnen de wereld van human resources, klopte bij Digital Leader aan om hen te begeleiden in het herdefiniëren van hun merk en positionering. Door middel van diepgaand marktonderzoek en uitgebreide brainstormsessies werd er een schat aan inspiratie ontdekt die de basis vormden voor een nieuwe merknaam en passende branding.

WeevoBranding

Van brainstormsessie tot ontwerp

Branding

In de branding workshop ging ons team dieper in op de kernwaarden en visie die de nieuwe identiteit vormden. De samenwerking met het HR-team van Intys bracht een aantal ideeën samen die voortkwamen uit een gedeelde passie voor innovatie en authenticiteit. 

Door direct in gesprek te gaan met het HR-team, konden we belangrijke inzichten verzamelen die onze nieuwe creatieve aanpak ondersteunde. De workshop werd een mix van ideeën waar verschillende visies bij elkaar kwamen om een samenhangend verhaal te creëren dat diep zou aanslaan bij zowel interne medewerkers als hun externe doelgroepen.

WeevoBranding

Het ontstaan van Weevo HR

Het bedenken van de juiste merknaam is een traject waarbij creativiteit, strategie en het in kaart brengen van de kernwaarden van het merk een grote rol spelen.

Onze merkstrateeg werkte vervolgens een shortlist uit van nieuwe mogelijke merknamen. Weevo HR werd geboren! Weevo is het resultaat van een continu evoluerende organisatie. De naam staat voor vooruitgang en aanpassingsvermogen, kwaliteiten die cruciaal zijn voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn in de snel veranderende markt. Deze bewuste keuze legde de basis voor het creëren van een identiteit die zowel rationeel als emotioneel aanslaat bij klanten en medewerkers.

WeevoBranding3

Logo-ontwerp

Het bedenken van het nieuwe logo voor Weevo was niet alleen een creatieve oefening; het was een doelbewuste zoektocht naar de kern van het merk. De keuze van de kleuren werd zorgvuldig gemaakt om de kernwaarden “Support”,” Inspire” en “Transform” te weerspiegelen. Elke pijler symboliseert een deel van de missie van Weevo. Bovendien waren de designelementen in het logo meer dan alleen esthetisch mooie vormen; ze hadden een diepgaande betekenis. De door elkaar lopende lijnen symboliseerden eenheid en samenwerking – twee pijlers waarop Weevo stevig inzet.

logosketchLogofull

De kracht van social media en Google Ads benutten

Bij Digital Leader begrijpen we dat een succesvolle activatiestrategie een strategische mix van beide platformen vereist om het bereik en de betrokkenheid te maximaliseren. Door het potentieel van sociale mediakanalen te benutten, creëren we gerichte campagnes die aanslaan bij de doelgroep van Weevo. Door middel van aantrekkelijk beeldmateriaal, eigen foto’s, boeiende teksten en interactieve contentformats creëren we een samenhangend verhaal dat merkbekendheid opbouwt en interactie stimuleert.

Bovendien gaat onze aanpak verder dan alleen advertenties op social media. Ook SEA en zoekadvertenties werden ingezet. Door het implementeren van Performance Max en het verfijnen van de targetting, zorgen we ervoor dat de boodschap van Weevo de juiste doelgroep bereikt op het juiste moment in de customer journey.

Weevo HR: Growing together

Bij Digital Leader zijn we zeer trots dat we het vertrouwen kregen van Weevo HR in deze belangrijke transformatie. We blijven samen groeien door de always-on campagnes op LinkedIn en Google en kijken uit wat de toekomst brengt.

Fun fact! Het beeldmateriaal in deze case is het resultaat van een fotoshoot die we recent bij Weevo hebben georganiseerd. Een beeld zegt meer dan duizend woorden 😉

WeevoBranding4

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1