Online maatwerk voor Atelier Compleet

Stel je voor: een wereld waar maatwerk niet alleen een belofte is, maar een levensstijl. En dat is precies wat Atelier Compleet belichaamt. Als de droompartner voor interieurzaken, keukenbouwers en schrijnwerkers, staan zij synoniem voor Belgisch vakmanschap, ongeƫvenaarde aandacht voor detail en gepersonaliseerde service.

Om hun unieke verhaal en meesterwerken tot leven te brengen, hebben wij in samenwerking met Atelier Compleet een gloednieuwe website ontwikkeld. šŸ–„ļø Ontdek een platform dat de essentie van puur maatwerk vastlegt, van op maat gemaakte kleerkasten tot unieke wastafels.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

De belangrijkste features van de nieuwe website van Atelier Compleet

Group

Luxueus design

Om de high-end kwaliteit van Atelier Compleet extra in de verf te zetten, diende het webdesign hier bij aan te sluiten.

high end afwerking
Group

Inspiratie

De website werd een echt inspiratie-centrum, waar klanten meteen kunnen zien wat voor maatwerk Atelier Compleet oplevert.

Schermafbeelding 2024 03 27 om 08.05.56
Group

Interactieve sliders

Enkele interactieve sliders tonen doorheen de website aan hoe Atelier Compleet te werk gaat. Van schets tot realisatie.

interactieve slider

De resultaten? Atelier Compleet ligt in de bovenste schuif!

De nieuwe website van Atelier Compleet heeft heel wat teweeg gebracht voor online vindbaarheid van het merk. Vlak voor de launch werd Atelier Compleet nagenoeg niet gevonden online. Niet lang na de launch werd dit al omhoog gebracht tot 20 hoog-relevante keywords waar ze in de top 10 van Google mee staan.

Schermafbeelding 2024 03 27 om 08.11.28

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1