De ingerichte bestelwagens van Avietech draaien op volle marketingtoeren

In 2008 werd Avietech opgericht vanuit de overtuiging dat elke vakman een stuk efficiënter kan werken dankzij de praktische aankleding van zijn bestelwagen. Al snel werd duidelijk dat Avietech zou uitgroeien tot een succesvol familiebedrijf. Hun ambitieuze doelstellingen zorgden ervoor dat hun omzet op vijf jaar tijd maal zes ging. Ook de opeenvolgende jaren draaide Avietech op volle toeren. Zelfs in 2020, een moeilijk jaar voor elke ondernemer, slaagde Avietech er toch in om met 8% te groeien ten opzichte van het jaar voordien. Hun harde inzet werd dit jaar dan ook beloond met een een nominatie voor de snelst groeiende bedrijven van België van Trends Gazelle. Kortom, een succesverhaal waar wij als online marketing agency aan meehielpen.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Avietech Digital Leader

“Al onze campagnes bewijzen al heel snel hun resultaat.”

Avietech – Dorien

De eerste stappen naar succes: Google Ads en SEO-optimalisatie

De zaakvoerders van Avietech wilden de online marketing graag intern beheren, maar beseften na verloop van tijd dat er nood was aan expertise. Enkele digital agencies mochten zich komen voorstellen, maar met Digital Leader voelde het bedrijf de klik meteen. Om het online klantenpotentieel ten volle te benutten en de technische beperkingen van de website op te lossen, gaf Avietech ons het volste vertrouwen.

Na onze grondige online marketing analyse, was Avietech klaar om uit de startblokken te schieten met digitale marketing. Eerst en vooral werden de nodige SEO-optimalisaties uitgevoerd op de website. Daarnaast werden er Google Ads-campagnes gelanceerd die al snel hun resultaat bewezen.

AvietechDigitalLeaderMarketingplanopmaat

Doelgerichte advertenties als ondersteuning in zoektocht naar geschikt personeel

Een snelgroeiend bedrijf vraagt natuurlijk ook om een uitbreiding van het team. Daarom is Avietech continu op zoek naar nieuwe medewerker. Maar personeel met de nodige capaciteiten en de juiste mindset vinden is niet simpel. Aanvankelijk probeerde de firma nieuwe werkkrachten aan te trekken via de duurdere traditionele media.

Op aanraden van Digital Leader, werd ook voor rekrutering online marketing ingeschakeld en was het meteen duidelijk dat dit ook op een kosteneffectieve manier mogelijk was. Als strategisch online marketing agency ontwikkelden wij advertenties op maat en zorgden wij ervoor dat potentiële nieuwe medewerkers de vacatures van Avietech te zien kregen in hun Facebook nieuwsoverzicht. Onze doelgerichte campagnes werkten, waardoor het team op een digitale manier verder kon uitbreiden.

Pixel-perfect

Jouw bedrijf op de digitale kaart zetten
door een marketingplan op maat?

Nieuw bedrijf, nieuwe marketing uitdagingen

Vorig jaar mocht Digital Leader ook de opstart van hun nieuw dochterbedrijf T-Rack meemaken. T-Rack focust binnen Avietech op de ontwikkeling van dakdragers voor bestelwagens. Ook in dit verhaal kwam er een nieuwe uitdaging voor Digital Leader bij kijken. Als digital agency namen we de volledige branding van T-Rack voor onze rekening.

Concreet creëerden we het gloednieuwe logo en huisstijl en gingen zelfs op zoek naar een passende bedrijfsnaam via name search. De volgende stap in het proces was de creatie van een conversiegerichte website. Deze bewees meteen zijn dienst gezien de Facebook – en Google Ads hiernaar verwezen.

Digital Leader Avietech

Extra contactaanvragen en verkoop dankzij weloverwogen online marketingmix

Elke fase die Avietech bij Digital Leader doorloopt, leidt tot meer contactaanvragen en bijgevolg ook tot meer verkoop. Wat de grootste kwaliteiten van Digital Leader zijn volgens Avietech? Onze vlotte communicatie, transparantie en beloften die ook effectief worden omgezet in daden. Hun vertrouwen kwam dit jaar nog maar eens tot uiting met een verlenging van onze samenwerking, waarbij ook extra social media campagnes nog meer ondersteuning zullen bieden in dit groeiverhaal.

Mogen wij als online marketing bureau ook deel uitmaken van jouw succes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de digitale marketing mogelijkheden voor jouw business te bespreken.

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1