Charcuterie van de bovenste plank verdient ook de bovenste positie in Google

Voor Franky Fresh Foods, groothandel in vleeswaren, hebben we een SEO-traject uitgerold dat hun digitale aanwezigheid een flinke boost gaf. We namen hun website onder handen, waardoor hun organisch verkeer in slechts een halfjaar tijd verdubbelde. Door slimme aanpassingen en doordachte content, hebben we hun website opgefrist, wat resulteerde in een indrukwekkende groei.

frnaky foods
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

De belangrijkste SEO-optimalisaties op de website van Franky Fresh Foods

Group

Zoekwoorden onderzoek

Vooraleer we aan de effectieve optimalisaties begonnen, startten we met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om te achterhalen op welke woorden de website al scoorde Ć©n termen te zoeken die Franky Fresh Foods momenteel nog niet benutte.

zoekwoordenonderzoek franky
Group

Nieuwe pagina’s

Voor alle soorten charcuterie die aangeboden worden, schreven wij unieke pagina’s die telkens SEO-geoptimaliseerd werden. Denk aan goede titel-structuren, de juiste meta title en description, voldoende interne links, relevante content en veelgestelde vragen.

Schermafbeelding 2024 04 05 om 09.51.04
Group

UX/UI geoptimaliseerd

Om het mogelijke klanten zo makkelijk mogelijk te maken om over te gaan tot contact-opname, werden de belangrijkste pagina’s gefinetuned op vlak van design. Het doel? Alle onnodige elementen verwijderen of beperken om de relevante content maximaal tot zijn recht te laten komen.

ux/ui optimlisatie franky

De resultaten? Die mogen er zijn!

Op slechts een half jaar tijd verdubbelde het aantal zoekwoorden waarop Franky Fresh Foods werd gevonden van 75 naar 150. Bovendien prijken ze op heel wat relevante trefwoorden bovenaan in de zoekresultaten zoals “groothandel charcuterie”, “kaasgroothandel” en “bourgon charcuterie’. De vleesjes gaan dus handig over de denkbeeldige toog šŸ˜‰

Schermafbeelding 2024 04 05 om 10.03.45

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1