Hoe haal je meer rendement uit je huidige marketingbudget?

Ontbijtsessie – 15 december 2023

Het maximaliseren van je marketingbudget is van groot belang en daarom delen we in deze ontbijtsessie essentiële inzichten om je rendement te verhogen. We bieden een grondig overzicht van wat vandaag de meest efficiënte kanalen zijn om rendement te behalen. We zullen ons richten op de belangrijkste optimalisatiemogelijkheden per kanaal en hoe je maximaal data kan genereren om te verwerken in duidelijke dashboards. Zin om bij te leren? Als expert in digitale marketing nodigen we je graag uit op onze gratis ontbijtsessie op vrijdag 15 december.

P1036651
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze sessie duiken we dieper in de online marketingwereld en bieden we een grondig overzicht van wat vandaag de meest efficiënte kanalen zijn om rendement te behalen. We zullen ons richten op de kerngebieden van optimalisatie, namelijk:

Zit je zelf met een marketinguitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op vrijdag 15 december in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot 11 december 2023.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Hoe haal je meer rendement uit je huidige marketingbudget?

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
15 december, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

Wim spreker

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over meer rendement halen uit je huidige marketingbudget? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1