CRM-marketing: haal meer uit jouw marketing- en verkoopstrategieën

Ontbijtsessie – 21 april 2023

Een Customer Relationship Management (CRM)-tool biedt veel voordelen: het wordt niet voor niets in één adem genoemd met meer sales en klantgetrouwheid. Met het juiste CRM-systeem kan jouw bedrijf efficiënter werken, betere leads binnenhalen, snellere support bieden en je marketing en verkoop versterken. Wil je je leads en klanten beter opvolgen en beheren? Dan is onze ontbijtsessie op vrijdag 21 april iets voor jou.

ontbijtsessie: CRM-marketing
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

In het eerste deel van onze sessie leren we je alles over de voordelen van een CRM-tool en hoe je het kan gebruiken om je campagnes naar een hoger niveau te tillen. We gaan dieper in op de samenwerking tussen marketing en sales en tonen aan hoe een goed CRM-systeem kan bijdragen aan meer sales en klantgetrouwheid.

In het tweede deel van de ontbijtsessie nemen we je mee in de wereld van Teamleader, een van de meest gebruikte CRM-programma’s in België. Aan de hand van een klantcase laten we je zien hoe je Teamleader kan inzetten om je marketing- en verkoopstrategieën te optimaliseren. Bovendien is er een expert van Teamleader aanwezig die al je bijkomende vragen kan beantwoorden.

Maar dat is niet alles! We voorzien ook tijd voor interactie. Zit je zelf met een marketinguitdaging? Of ben je benieuwd naar de uitdagingen waar anderen mee geconfronteerd worden? Dan is dit het moment om met elkaar in gesprek te gaan.

En dat allemaal op een lege maag? Nee hoor, wij voorzien een heerlijk ontbijt voor alle aanwezigen.

Ben jij erbij op vrijdag 21 april om 8u15 in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping? Inschrijven is noodzakelijk en kan tot 17 april 2023. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:15 Sessie CRM-marketing: haal meer uit jouw marketing- en verkoopstrategieën door Annelien, Digital Strategist bij Digital Leader

09:15 – 09:30 Q&A en pauze

09:30 – 10:15 Klantencase over CRM-marketing door Annelien, Digital Strategist bij Digital Leader

10:15 – 10:30 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
21 april, 08:15 tot 10:30

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

spreker Annelien

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over CRM-marketing? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1