Ontvang meer en betere sollicitaties dankzij online marketing!

Ontbijtsessie – 8 juni 2023

The war for talent is meer dan ooit aan de gang. Werkzoekenden worden bedolven onder vacatures en hebben keuze te over. Als bedrijf is het dus niet langer een evidentie om aantrekkelijk over te komen en de juiste sollicitanten te vinden. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Als expert in employer branding nodigen we je graag uit op onze gratis ontbijtsessie op donderdag 8 juni.

ontbijtsessie-Ontvang meer en betere sollicitaties dankzij online marketing!
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Om je te wapenen in deze figuurlijke war for talent, krijg je inzage in hoe je de instroom van kwalitatieve sollicitanten kan verhogen, hoe bedrijven hier mee omgaan en hoe je Employer Branding als bedrijf zelf in handen neemt. Aangezien de rollen vandaag omgekeerd zijn en het niet langer de sollicitanten zijn die zichzelf moeten verkopen, geven we je meteen enkele praktijkvoorbeelden mee hoe jij als bedrijf het verschil kan maken.

Zit je zelf met een rekruteringsuitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op donderdag 8 juni in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot 7 juni 2023.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Ontvang meer en betere sollicitaties dankzij online marketing door Bryan, Teamlead & Digital Strategist bij Digital Leader

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
8 juni, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

ontbijtsessie-Bryan

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over employer branding? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1