Wegwijs in Google Analytics 4

Ontbijtsessie – 30 maart 2023

Zijn jij en je team klaar om de uitdaging aan te gaan en over te schakelen van Universal Analytics naar Google Analytics 4? Het platform biedt tal van nieuwe mogelijkheden om inzicht te krijgen in het gedrag van je websitebezoekers. Tijdens onze ontbijtsessie leer je de basisbeginselen van Google Analytics 4 en hoe je deze kan inzetten voor jouw marketing- en verkoopstrategieën. Zin om bij te leren over de nieuwste versie van Google Analytics en hoe je deze toepassen in jouw werk als marketing manager? Dan ben je van harte welkom om onze gratis ontbijtsessie op donderdag 30 maart bij te wonen.

Wegwijs in Google Analytics 4
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Je komt te weten hoe je gebruik kan maken van Google Analytics 4 om je websiteverkeer en -conversies te analyseren en te verbeteren. Onze experts geven je inzicht in de belangrijkste rapporten en hoe je deze kan toepassen voor jouw marketingdoelen. We leggen je uit hoe je Google Analytics 4 kan opzetten en inrichten, zodat je meteen aan de slag kan. Bovendien leer je hoe je de overstap naar het nieuwe platform soepel en efficiënt kan laten verlopen.

Zit je zelf met een marketinguitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op donderdag 30 maart in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot 27 maart 2023.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Wegwijs in Google Analytics 4 door Andries, Senior SEM Consultant bij Digital Leader

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
30 maart, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

Andries spreker

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over Google Analytics 4? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1