Hoe kwalitatieve leads genereren via je eigen website?

Ontbijtsessie – 26 mei 2023

Online marketing is en blijft één van de meest efficiënte en meetbare vormen van marketing, en toch blijven bij vele ondernemingen de mogelijkheden onderbenut. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Als expert in digitale marketing nodigen we je graag uit op onze gratis ontbijtsessie op vrijdag 26 mei.

ontbijtsessie leadgeneratie
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Om je te wapenen in deze uitdagende tijden, krijg je concrete tips om meer kwalitatieve aanvragen en omzet te genereren met je eigen website. Welke elementen zorgen voor conversie op je website? Hoe weet je dat een klant klaar is om te kopen op basis van zijn surfgedrag? Hoe zet je een lead om naar een klant? Je krijgt een antwoord op al deze vragen!

Zit je zelf met een marketinguitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op vrijdag 26 mei in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot 25 mei 2023.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Hoe kwalitatieve leads genereren via je eigen website door Wim, COO & Sr. Digital Strategist bij Digital Leader

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
26 mei, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

Wim spreker

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over leadgeneratie? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1