Maak je website zichtbaar in Google

Ontbijtsessie – 24 februari 2023

Ben je het beu dat jouw bedrijfswebsite zinkt naar de tweede of zelfs derde pagina van Google? Wil je dat je website gemakkelijk gevonden wordt door je doelgroep? Dan hebben we goed nieuws voor jou. In deze ontbijtsessie geven we je tips over hoe je jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google krijgt. Zin om bij te leren over SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising)? Dan ben je van harte welkom om onze gratis ontbijtsessie op vrijdag 24 februari bij te wonen.

ontbijtsessie-maak je website zichtbaar in Google
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Leer hoe je je website kan optimaliseren voor zoekmachines en hoe je gerichte advertenties kan plaatsen om meer bezoekers naar je website te lokken. Je krijgt inzicht in hoe zoekmachines werken en we helpen je bij het kiezen van de juiste zoekwoorden. Bovendien leer je hoe je je website kan structuren en hoe je kan meten of je SEO- en SEA-inspanningen rendabel zijn. Dus haal je duikbril en zwemvliezen maar boven water, want met deze ontbijtsessie kom je eindelijk bovenaan te staan in Google.

Zit je zelf met een marketinguitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op vrijdag 24 februari in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot 20 februari 2023.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Maak je website zichtbaar in Google door Wim, COO & Sr. Digital Strategist bij Digital Leader

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
24 februari, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

Wim spreker

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over SEO en SEA? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1