Hoe meer klanten aantrekken via e-mailmarketing?

Ontbijtsessie – 23 juni 2023

Digitale communicatie wint steeds meer aan belang en daarbij is e-mailmarketing niet weg te denken. Ook al geloven velen hier niet meer in, toch gaat e-mailmarketing veel verder dan alleen maar nieuwsbrieven uitsturen. Een doordachte e-mailstrategie is dus vandaag de dag een must have, zowel in een B2C- als B2B-omgeving. Nood aan concrete tips & tricks? Als expert in digitale marketing nodigen we je graag uit op onze gratis ontbijtsessie op vrijdag 23 juni.

Ontbijtsessie-E-mailmarketing
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Een speciale promo, een nieuw product of een aankomend event? Breng je doelgroep op de hoogte via e-mailmarketing en vorm zo je leads om tot klanten. Tijdens deze ontbijtsessie gaan we dieper in op gebruiksvriendelijke e-mailprogramma’s, segmentatie van doelgroepen, e-mailtemplates opmaken, de koppeling met je website of CRM-systeem, de resultaten van je campagnes, etc. Daarbovenop tonen we je ook cases uit het werkveld.

Zit je zelf met een marketinguitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op vrijdag 23 juni in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot 22 juni 2023.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Hoe meer klanten aantrekken via e-mailmarketing door Wim, COO & Sr. Digital Strategist bij Digital Leader

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
23 juni, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

Wim spreker

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over e-mailmarketing? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1