Laat je bedrijf groeien met de online marketingtrends voor 2023

Ontbijtsessie – 2 februari 2023

Digitale marketing zou een belangrijk onderdeel van elke bedrijfsstrategie moeten zijn. Met de nieuwste ontwikkelingen in online marketing zullen er ook in 2023 tal van mogelijkheden zijn om je bedrijf te laten groeien. Om je bedrijf hierop voor te bereiden, gaan we samen met jou dieper in op de nieuwste online marketingtrends. Is jouw agenda nog vrij op donderdag 2 februari? Dan nodigen we je graag uit op onze gratis ontbijtsessie.

ontbijtsessie-laat je bedrijf groeien
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Tijdens de ontbijtsessie fietsen we samen door de nieuwigheden op vlak van social media, SEO, Google Advertising en e-mail automation. Zo gaan we o.a. dieper in op de wijzigingen binnen Google Analytics 4 en vertellen we je wat meer over de toekomst van Artificial Intelligence (AI) binnen online marketing. Bovendien geven we je meteen enkele relevante benchmarks mee waar je het komende jaar rekening mee moet houden.

Zit je zelf met een marketinguitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op donderdag 2 februari in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot 30 januari 2023.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Laat je bedrijf groeien door Bryan, Teamlead & Digital Strategist bij Digital Leader

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
2 februari, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

ontbijtsessie-Bryan

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over de online marketingtrends? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1