Waarom je onderneming nu aanwezig moet zijn op TikTok

Ontbijtsessie – 4 mei 2023

Korte video’s winnen steeds meer aan populariteit en Tiktok is daar het platform bij uitstek voor! De app heeft in België alleen al meer dan 3 miljoen gebruikers. Het platform biedt dus veel opportuniteiten, maar tot onze verbazing zijn er weinig bedrijven actief op TikTok. Benieuwd wat deze app kan betekenen voor jouw doelgroep en of het iets toevoegt aan de marketingstrategie van jouw bedrijf? We nodigen je graag uit op onze gratis ontbijtsessie op donderdag 4 mei.

ontbijtsessie-tiktok
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Wat kan je verwachten?

Meer dan 70% van de TikTok-gebruikers zijn ouder dan 18 jaar en dat opent natuurlijk tal van mogelijkheden voor jouw business. Hoe werkt TikTok? Welke advertentiemogelijkheden zijn er? Is TikTok relevant voor mijn doelgroep? Welke meerwaarde kan de app bieden voor mijn bedrijf? Je krijgt een antwoord op al deze vragen! Bovendien geven we je meteen enkele praktijkvoorbeelden mee ter inspiratie.

Zit je zelf met een marketinguitdaging? We voorzien tijd voor interactie door met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden.

We nodigen jou graag uit op donderdag 4 mei in de Atomveldstraat 10 bus 3, in Haaltert op de eerste verdieping om 8u15. Onze locatie is vlot bereikbaar via de afrit Aalst op de E40. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het gebouw.

Interesse om hieraan deel te nemen? Dat kan! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk.

Programma

08:15 – 08:30 Ontvangst met koffie & ontbijt

08:30 – 09:30 Sessie: Waarom je onderneming nu aanwezig moet zijn op TikTok door Bryan, Teamlead & Digital Strategist bij Digital Leader

09:30 – 10:00 Q&A en interactie

Praktische informatie

Waar?
Digital Leader HQ Atomveldstraat 10 bus 3, 9450 Haaltert

Wanneer?
4 mei, 08:15 tot 10:00

Voor wie?
Zaakvoerders en leidinggevende marketing- en communicatiemanagers

Prijs?
Gratis

ontbijtsessie-Bryan

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende ontbijtsessie over TikTok? Laat dan je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodat je je meteen kan inschrijven.

"*" indicates required fields

Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

P1037000
P1036769 1

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1