icon dl

Webdesign in Aalst

Wil je een website laten maken of ben je op zoek naar een professioneel websitedesign bureau in Aalst? Bij Digital Leader ben je aan het juiste adres. In het huidige digitale tijdperk is een website jouw online visitekaartje!

Online marketing in 2021

Gratis
inspiratie
sessie

Wij zijn actief voor webdesign in Aalst vanuit ons hoofdkantoor te Haaltert. Eenvoudig bereikbaar, ruime parking ter plaatse.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Webdesign

Waarom een professionele website laten maken in Aalst?

Bezoekers reageren (bewust of onbewust) op visuele prikkels en worden aangetrokken tot hetgeen wat het oog pleziert. Ga dus voor een strategisch en marketinggericht webdesign, en je zal merken dat je bezoekers jouw website beter vinden, langer op de website blijven en vlotter overgaan tot een conversie. Een professionele website of webshop laten maken is dus een investering op lange termijn.

TIP: indien jouw onderneming gevestigd is in Aalst, is het raadzaam om te opteren voor webdesigners uit Haaltert, Aalst. Hierdoor kan je een nauwere samenwerking met jouw website-ontwikkelaars onderhouden indien er op termijn wijzigingen dienen te gebeuren.

Webdesign

Wat onze websitedesigns onderscheidt

Op zoek naar een webdesign bedrijf in Aalst?
Vraag een vrijblijvend voorstel op maat >

De smaakmakers

Hierin blinken onze websites op maat uit

Group

UX/UI
design

De gebruikersvriendelijkheid (UX/UI) van een website wordt in sterke mate bepaald door het webdesign ervan. Het bepaalt hoe gemakkelijk de bezoekers vinden wat ze nodig hebben op een website.

Het is daarom van groot belang dat het ontwerp gericht is op de behoeften van de bezoekers, en niet primair op de belangen van de onderneming. Wanneer dit niet het geval is, zullen de bezoekers sneller afhaken, en dat willen we vermijden. Hierbij zijn ook technische aspecten zoals laadsnelheid en mobielvriendelijkheid cruciaal.

UX/UI webdesign
Group

CRO
optimalisatie

Bij een nieuw webdesign zorgen wij steeds voor een overtuigende look & feel, waarbij we de gebruikers in alle subtiliteit triggeren om over te gaan tot een micro- of macroconversie, zonder daarbij afbreuk te doen aan de gebruikerservaring van de bezoeker.

Bij het ontwerpen houden we rekening met de customer journey van de bezoeker, maken we een duidelijke websitestructuur en voorzien we een conversiegerichte navigatie.

CRO optimalisatie webdesign
Group

SEO
mogelijkheden

Hoewel een mooie website belangrijk is, heeft deze weinig waarde als potentiële klanten deze niet kunnen vinden. Daarom optimaliseren we onze websites SEO-matig om deze zo hoog mogelijk te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Met een doordachte SEO-strategie zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep jouw producten of diensten gemakkelijk kan vinden wanneer zij deze in Google opzoeken.

Bovendien helpen wij je om beter op vlak van lokale SEO op te vallen in de lokale zoekresultaten van Aalst.

seo geoptimaliseerd webdesign
Group

WordPress
CMS

Naast de front- en back-end zorgen we ook voor een gebruiksvriendelijk CMS. In dit CMS, voluit ‘content management systeem’, kan na de oplevering van de website makkelijk content toegevoegd worden die vervolgens ook op de website verschijnt.

Digital Leader voorziet ook een WordPress opleiding bij jou in Aalst of in het hoofdkantoor te Haaltert om je wegwijs te maken in het systeem zodat je zelf aan de slag kan in je websiteomgeving.

Wordpress website laten bouwen webdesign

De extra’s

Onze Aalsterse webdesigners hebben ook oog voor:

Beeldmateriaal

De consument is visueel ingesteld waardoor professioneel beeldmateriaal niet mag ontbreken. Onze professionele foto- en videografen komen graag bij je langs in Aalst.

Huisstijl & branding

Bij het bouwen van jouw website zorgen we er voor dat de uitstraling in de lijn ligt met de branding, huisstijl  & bedrijfsidentiteit van jouw bedrijf.

Digitale marketing

De opgeleverde websites beschikken over conversiegerichte landingspagina’s voor bvb. social media & SEA-campagnes. Ook zorgen we ervoor dat alle gebruikersactiviteiten op de website meetbaar zijn.

Hoe gaan wij te werk om van jou een Digital Leader te maken?

Digital Leader inspireren

Daag ons uit!

Scoort jouw website niet hoog in Google, heb je moeite met het invullen van je vacatures, komt er onvoldoende rendement uit jouw online marketing of heb je nood aan professioneel beeldmateriaal? Bij Digital Leader gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Bezorg ons jouw digitale vraagstukken en wij doen de rest!

Group  SWIPE

Digital Leader online marketinstrategie op maat

Dé oplossing voor jouw uitdaging

Onze creatieve en strategische teams steken alvast de koppen bij elkaar om tot de ideale aanpak te komen die beantwoordt aan jouw digitale vraagstuk. Dé oplossing voor jouw uitdaging schotelen we je graag voor samen met een kop koffie tijdens een kennismakingsgesprek.

Group  SWIPE

Digital Leader praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

En hoe wij nu weten wat jij nodig hebt? Wel, al onze adviezen worden uitgewerkt door experts met jarenlange ervaring in online marketing op de teller. Na het helpen van meer dan 300 bedrijven uit alle mogelijke sectoren, zijn we een krak in ons vak. Dit bewijzen we jou graag aan de hand van uitgewerkte praktijkvoorbeelden en transparante resultaten die ons team heeft verwezenlijkt.

Jouw bedrijf in Aalst online in de kijker zetten met behulp van een doordacht webdesign?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om een inspiratiesessie in te plannen bij jou te Aalst of in ons hoofdkantoor.

"*" indicates required fields

Naam**
Nieuwsbrief
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Onze aanpak

Wie is Digital Leader?

Strategische proactieve aanpak

Strategische proactieve aanpak

Vast klantenteam

Vast klantenteam

24 gepassioneerde en creatieve experts

24 gepassioneerde & creatieve experts

Vast maandelijks budget op maat

Vast maandelijks budget op maat

Focus op resultaat

Focus op resultaat

Top 40 digital agency van België

Top 40 digital
agency van België

Digital Leader onze aanpak

Webdesign opties

Content creatie blog creator studio

Website op maat

Maak werk van je digitale visitekaartje

Group
webdesign website

Webshop op maat

Verkoop je producten & diensten online

Group
webdesign conversieoptimalisatie

Optimalisatie website

Laat jouw website renderen via CRO optimalisaties

Group
webdesign expert

Webdesigners Aalst

Ben jij op zoek naar professioneel advies voor jouw website op maat of wil je meer leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing? Dan komen wij graag tot bij je in Aalst voor een kennismakingsgesprek. Zo kan je ook meteen kennismaken met onze experts op het gebied van webdesign, online marketing en technologie.

Webdesign Aalst

Wij bieden professionele webdesigns aan in heel Oost-Vlaanderen. Wij zijn ook actief in West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Nood aan een website regio Aalst? Onze experten komen naar je toe!