icon dl

STRATEGISCH WEBDESIGN

Webdesign in Oost-Vlaanderen

Wil je een website laten maken of ben je op zoek naar een professionele websitedesign bureau in Oost-Vlaanderen? Bij Digital Leader ben je aan het juiste adres. In het huidige digitale tijdperk is een website jouw online visitekaartje!

Online marketing in 2021

Gratis
inspiratie
sessie

Wij zijn actief voor webdesign in Oost-Vlaanderen voor de volgende gemeentes: Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Beveren, Brakel, Buggenhout, De Pinte, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Hamme, Herzele, Horebeke, Kaprijke, Kluisbergen, Knesselare, Kruibeke, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Lokeren, Lovendegem, Maarkedal, Maldegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Nazareth, Nevele, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waarschoot, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele, Zelzate, Zingem, Zomergem, Zottegem, Zulte. Het hoofdkantoor is gelegen te Haaltert.

Webdesign

Waarom een professionele website laten maken in Oost-Vlaanderen?

Bezoekers reageren (bewust of onbewust) op visuele prikkels en worden aangetrokken tot hetgeen wat het oog pleziert. Ga dus voor een strategisch en marketinggericht webdesign, en je zal merken dat je bezoekers jouw website beter vinden, langer op de website blijven en vlotter overgaan tot een conversie. Een professionele website of webshop laten maken is dus een investering op lange termijn.

TIP: indien jouw onderneming gevestigd is in Oost-Vlaanderen, is het raadzaam om te opteren voor webdesigners uit Oost-Vlaanderen. Hierdoor kan je een nauwere samenwerking met jouw website-ontwikkelaars onderhouden indien er op termijn wijzigingen dienen te gebeuren.

Webdesign

Wat onze websitedesigns onderscheidt

Op zoek naar een webdesign bedrijf in Oost-Vlaanderen?
Vraag een vrijblijvend voorstel op maat >

De smaakmakers

Hierin blinken onze websites op maat uit

Group

UX/UI
design

De gebruikersvriendelijkheid (UX/UI) van een website wordt in sterke mate bepaald door het webdesign ervan. Het bepaalt hoe gemakkelijk de bezoekers vinden wat ze nodig hebben op een website.

Het is daarom van groot belang dat het ontwerp gericht is op de behoeften van de bezoekers, en niet primair op de belangen van de onderneming. Wanneer dit niet het geval is, zullen de bezoekers sneller afhaken, en dat willen we vermijden. Hierbij zijn ook technische aspecten zoals laadsnelheid en mobielvriendelijkheid cruciaal.

UX/UI webdesign
Group

CRO
optimalisatie

Bij een nieuw webdesign zorgen wij steeds voor een overtuigende look & feel, waarbij we de gebruikers in alle subtiliteit triggeren om over te gaan tot een micro- of macroconversie, zonder daarbij afbreuk te doen aan de gebruikerservaring van de bezoeker.

Bij het ontwerpen houden we rekening met de customer journey van de bezoeker, maken we een duidelijke websitestructuur en voorzien we een conversiegerichte navigatie.

CRO optimalisatie webdesign
Group

SEO
mogelijkheden

Hoewel een mooie website belangrijk is, heeft deze weinig waarde als potentiële klanten deze niet kunnen vinden. Daarom optimaliseren we onze websites SEO-matig om deze zo hoog mogelijk te laten scoren in zoekmachines zoals Google. Met een doordachte SEO-strategie zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep jouw producten of diensten gemakkelijk kan vinden wanneer zij deze in Google opzoeken.

Bovendien helpen wij je om beter op vlak van lokale SEO op te vallen in de lokale zoekresultaten van Oost-Vlaanderen.

seo geoptimaliseerd webdesign
Group

WordPress
CMS

Naast de front- en back-end zorgen we ook voor een gebruiksvriendelijk CMS. In dit CMS, voluit ‘content management systeem’, kan na de oplevering van de website makkelijk content toegevoegd worden die vervolgens ook op de website verschijnt.

Digital Leader voorziet ook een WordPress opleiding in het kantoor te Haaltert in Oost-Vlaanderen om je wegwijs te maken in het systeem zodat je zelf aan de slag kan in je websiteomgeving.

Wordpress website laten bouwen webdesign

De extra’s

Onze Oost-Vlaamse webdesigners hebben ook oog voor:

Beeldmateriaal

De consument is visueel ingesteld waardoor professioneel beeldmateriaal niet mag ontbreken. Onze professionele foto- en videografen komen graag bij je langs in Oost-Vlaanderen.

Huisstijl & branding

Bij het bouwen van jouw website zorgen we er voor dat de uitstraling in de lijn ligt met de branding, huisstijl  & bedrijfsidentiteit van jouw bedrijf.

Digitale marketing

De opgeleverde websites beschikken over conversiegerichte landingspagina’s voor bvb. social media & SEA-campagnes. Ook zorgen we ervoor dat alle gebruikersactiviteiten op de website meetbaar zijn.

Hoe gaan wij te werk om van jou een Digital Leader te maken?

Digital Leader inspireren

Kick off workshop

Vooraleer we starten met het ontwerpen van jouw website, plannen we een workshop in. Tijdens die workshop komen we te weten waar jouw bedrijf voor staat en wat de toekomstvisie is. Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag om voor jou een voorstel te ontwerpen.

Digital Leader online marketinstrategie op maat

Design op maat

Nu we weten hoe het webdesign er moet uitzien en wat de website precies moet kunnen, gaan we aan de slag om een design uit te werken. Wij maken dit design steeds met een marketinggerichte visie. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw website aanslaat bij de klant en goed scoort bij Google en andere zoekmachines.

Digital Leader praktijkvoorbeelden

Coderen van de website

Eénmaal het design er staat, kunnen we aan de slag om jouw website te maken. De visuele designs worden omgezet in fully-functional webpagina’s en jouw website begint te leven!

Digital Leader inspireren

Website invullen

Een functionele website met een mooi design is één ding, maar je wilt natuurlijk ook relevante informatie voorzien op jouw website. Daarom voorzien wij ook de teksten en afbeeldingen om jouw website in te vullen en vorm te geven. Hierbij houden wij steeds rekening met SEO, zodat jouw website optimaal gevonden wordt in de zoekmachines.

Digital Leader online marketinstrategie op maat

Opleiding

We vinden het belangrijk dat je zelf ook zaken kan aanpassen op je website. Daarom krijg je, in ons webdesign kantoor te Haaltert, een uitgebreide opleiding over het CMS-systeem waarin de website gebouwd is, zodat je steeds zelf zaken kan invullen en toevoegen. Zo kan je steeds zelf zaken invullen en toevoegen!

Digital Leader praktijkvoorbeelden

Website onderhouden

Het is belangrijk om je website tijdig een update te geven. We kijken na of de website nog SEO geoptimaliseerd is, of er nieuwe content kan gecreëerd worden en of alle tools nog optimaal werken. Wij zorgen ervoor dat je website steeds perfect in orde staat, zodat je de vruchten kan blijven plukken van jouw investering.

Jouw bedrijf in Oost-Vlaanderen online in de kijker zetten met behulp van een doordacht webdesign?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om een inspiratiesessie in te plannen in ons hoofdkantoor te Haaltert, Aalst!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Onze aanpak

Wie is Digital Leader?

Strategische proactieve aanpak

Strategische proactieve aanpak

Vast klantenteam

Vast klantenteam

24 gepassioneerde en creatieve experts

24 gepassioneerde & creatieve experts

Vast maandelijks budget op maat

Vast maandelijks budget op maat

Focus op resultaat

Focus op resultaat

Top 40 digital agency van België

Top 40 digital
agency van België

Digital Leader onze aanpak

Webdesign opties

Content creatie blog creator studio

Website op maat

Maak werk van je digitale visitekaartje

Group
webdesign website

Webshop op maat

Verkoop je producten & diensten online

Group
webdesign conversieoptimalisatie

Optimalisatie website

Laat jouw website renderen via CRO optimalisaties

Group
webdesign expert

Webdesign hoofdkantoor
Haaltert, Aalst

Ons hoofdkantoor is gelegen in Haaltert, Aalst. Ben jij op zoek naar professioneel advies voor jouw website op maat of wil je meer leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing? Dan nodigen wij je graag uit om bij ons langs te komen voor een kennismakingsgespek. Zo kan je ook meteen kennismaken met onze experts op het gebied van webdesign, online marketing en technologie. Kom gerust langs en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Webdesign Oost-Vlaanderen

Wij bieden professionele webdesigns aan in heel Oost-Vlaanderen: Webdesign Aalst, Webdesign Aalter, Webdesign Assenede, Webdesign Berlare, Webdesign Beveren, Webdesign Brakel, Webdesign Buggenhout, Webdesign De Pinte, Webdesign Deinze, Webdesign Denderleeuw, Webdesign Dendermonde, Webdesign Destelbergen, Webdesign Eeklo, Webdesign Erpe-Mere, Webdesign Evergem, Webdesign Gavere, Webdesign Gent, Webdesign Geraardsbergen, Webdesign Haaltert, Webdesign Hamme, Webdesign Herzele, Webdesign Horebeke, Webdesign Kaprijke, Webdesign Kluisbergen, Webdesign Knesselare, Webdesign Kruibeke, Webdesign Kruishoutem, Webdesign Laarne, Webdesign Lebbeke, Webdesign Lede, Webdesign Lierde, Webdesign Lochristi, Webdesign Lokeren, Webdesign Lovendegem, Webdesign Maarkedal, Webdesign Maldegem, Webdesign Melle, Webdesign Merelbeke, Webdesign Moerbeke, Webdesign Nazareth, Webdesign Nevele, Webdesign Ninove, Webdesign Oosterzele, Webdesign Oudenaarde, Webdesign Ronse, Webdesign Sint-Gillis-Waas, Webdesign Sint-Laureins, Webdesign Sint-Lievens-Houtem, Webdesign Sint-Martens-Latem, Webdesign Sint-Niklaas, Webdesign Stekene, Webdesign Temse, Webdesign Waarschoot, Webdesign Waasmunster, Webdesign Wachtebeke, Webdesign Wetteren, Webdesign Wichelen, Webdesign Wortegem-Petegem, Webdesign Zele, Webdesign Zelzate, Webdesign Zingem, Webdesign Zomergem, Webdesign Zottegem, Webdesign Zulte.

Wij zijn ook actief in West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.