Je website en webshop zijn als het ware een online visitekaartje van je bedrijf en zijn onmisbaar voor zowat elke onderneming. Sinds de Coronacrisis werd het belang van e-commerce extra in de verf gezet om je online verkoop een nieuw leven in te blazen. Door de crisis heeft de Vlaamse Overheid beslist om ondernemingen een hart onder de riem te steken met een investeringsaftrek in 2020.

Investeringsaftrek 2020

Even voor de duidelijkheid: een investeringsaftrek is een fiscaal voordeel dat ondernemingen kunnen genieten waarbij een bepaald percentage van de investeringswaarde in vermindering mag gebracht worden van de belastbare winst, op voorwaarde dat de investering uitgevoerd wordt in het belastbaar tijdperk.
Dit fiscaal voordeel kan genoten worden door zowel kleine als grote vennootschappen en eenmanszaken. Vzw’s komen hiervoor niet in aanmerking en kunnen dus geen investeringsaftrek genieten. Belangrijk is wel dat de investeringen gedaan zijn in 2020.

13,5% fiscaal voordeel op jouw website

Goed nieuws voor elke onderneming want de Vlaamse Overheid kent in 2020 een investeringsaftrek toe voor digitale vaste activa van maar liefst 13,5%. Wanneer je in 2020 een investering doet omtrent digitale betalingssystemen, beveiligingssystemen voor ICT of alles omtrent de witte kassa en e-commerce, geniet je als onderneming of eenmanszaak van een belastingsvoordeel van 13,5%.

Heb je als onderneming geïnvesteerd in digitale vaste activa? Vergeet dan zeker niet de code “275U” in te vullen op je belastingsaangifte.

Jouw website bij Digital Leader

Een goed opgebouwde en onderhouden website als ruggengraat van jouw marketingstrategie die steeds up to date is, daar streef je naar als onderneming. Eens de website online staat, is het ook belangrijk dat (potentiële) klanten hun weg naar jouw website vinden, maar hoe begin je daar nu concreet aan?
Onze experts hebben tonnen ervaring met websites, zowel de opbouw, de invulling, de lancering als het onderhoud. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat jouw website online meteen in het oog springt door meer in te zetten op sociale media.

Klaar om jouw website in de lift te plaatsen? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis inspiratiesessie aan.

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1