Als strategisch online marketingbureau bouwen we enkel websites en webshops die resultaat genereren. Daarbij is een performante website een cruciale factor als ruggengraat van je online marketing. Bij het ontwikkelen van een website of webshop komen echter heel wat zaken kijken die je best vanaf het eerste moment duidelijk in kaart brengt. Daarom voorziet Digital Leader een strategisch voortraject bij het ontwikkelen van jouw nieuwe website of webshop.
 

Waarom je website laten maken door Digital Leader

We starten met een strategische workshop waarbij de doelstellingen en verwachtingen worden besproken en vastgelegd. Zo wordt op voorhand bepaald welke technische integraties er nodig zijn om je kassa, reservatiesysteem, betalingsmodule… te voorzien in je website / webshop. Vervolgens bepalen we het design. Je website moet er niet enkel aantrekkelijk uitzien, je bezoeker moet voornamelijk gemakkelijk zijn weg kunnen vinden in de website om vervolgens eenvoudig een aanvraag / aankoop te kunnen maken.

een website laten maken start met de juiste strategie

Een effectieve website strategie is essentieel voor het succes van jouw online aanwezigheid. Door middel van een slimme combinatie van ontwerp, inhoud en functionaliteit kun je jouw website optimaal afstemmen op de behoeften van jouw doelgroep. Het hebben van een duidelijke website strategie helpt niet alleen bij het bereiken van je bedrijfsdoelen, maar zorgt er ook voor dat bezoekers een positieve ervaring hebben op je website en terugkomen voor meer.

4 voordelen van je website strategisch te laten maken

Dankzij bovenstaande aanpak zorgen we ervoor:

  • Dat we alle vereisten vooraf (qua design, integraties, belangrijke zoekwoorden…) duidelijk in beeld brengen en strategisch bepalen.

  • Dat we onvoorziene technische problemen bij bepaalde integraties vermijden waardoor er geen extra kosten ontstaan.

  • Dat de verschillende pagina’s van de nieuwe website naadloos op elkaar worden afgestemd, waardoor de gebruikerservaring tot een uitmuntend resultaat leidt.

  • Dat we een website voor de toekomst bouwen. Dankzij het strategisch voortraject houden we rekening met mogelijke uitbreidingen in de komende jaren. Hierdoor hoef je binnen enkele jaren niet te investeren in een nieuwe website, maar bouw je verder op de basis van je bestaande website.

Als strategisch marketingbureau houden we uiteraard ook rekening met de online marketingmogelijkheden. We bepalen de marketingstrategie zodat je website of webshop vanaf dag één rendeert.

Een website fungeert niet enkel als online visitekaartje voor jouw bedrijf maar maakt integraal deel uit van jouw marketingmachine, die mits de juiste strategie en uitwerking heel wat omzet genereert. Om die reden moet je een website of webshop als een investering zien: kies je vanaf het begin voor kwaliteit, dan verdient je investering zichzelf exponentieel terug. Bovendien kan je via de KMO Portefeuille van de Vlaamse overheid een subsidie van 50% aanvragen, wat je investering nóg interessanter maakt.

Meteen strategisch advies ontvangen voor je nieuwe website/webshop tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze experts? Vraag dan nu een gratis inspiratiesessie aan.

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1