Adverteren op LinkedIn

Ben je een bedrijf met een sterke focus op de B2B markt? Dan is LinkedIn een ideaal kanaal om meer awareness, engagement en conversies te realiseren. Gebruik LinkedIn ads om de decision-makers en professionals van deze wereld beter te bereiken.

adverteren op LinkedIn
waarom adverteren op linkedin

Waarom adverteren op LinkedIn?

Met meer dan 600 miljoen gebruikers wereldwijd is LinkedIn een perfect kanaal om een meer professionele doelgroep aan te spreken. Wil je gericht adverteren naar high-level executives en beslissingnemers? Dan is LinkedIn het go-to platform.

LinkedIn laat toe om te targeten op beroepssector, job titel, locatie en veel meer. Verder is het ook mogelijk om recente websitebezoekers en e-mailcontacten uit een database te bereiken door middel van remarketing technieken.

LinkedIn is de broeihaard voor professionals die ambitie hebben en hun bedrijf of carrière verder willen uitbouwen. Vanwege dit professionele karakter worden advertenties op LinkedIn doorgaans serieuzer genomen dan de advertenties op andere social media platformen.

Serious business

Zoek je een ervaren partner om je te helpen bij het opzetten van LinkedIn-campagnes?

Scoor op LinkedIn dankzij onze advertising aanpak

Group

LinkedIn ad strategie

De eerste stap in het opzetten van een succesvolle LinkedIn campagne is het opstellen van een doelgerichte strategie of het integreren van LinkedIn in de bestaande strategie. Wij zorgen voor performante advertenties afgestemd op jouw doelen.

aanpak adverteren op linkedin
Group

LinkedIn ads creëren

Vervolgens werken we jouw LinkedIn advertenties uit met wervende copy en de juiste visual, die we eerst aan je voorleggen ter goedkeuring. Nadien plannen we de ads in op weloverwogen momenten om het onderste uit de kan te halen.

aanpak adverteren op linkedin
Group

Monitoring

Onze experts monitoren de lopende campagnes continu. Hierbij houden we rekening met een optimale uitgave van het budget en passen we de campagne aan waar nodig op basis van tussentijdse resultaatanalyse.

aanpak adverteren op linkedin
Group

Optimalisatie

Succesvol adverteren op LinkedIn hangt af van de optimalisaties die doorgevoerd worden. Wij analyseren alle KPI’s en maken data-driven beslissingen om campagnes te optimaliseren.

aanpak adverteren op linkedin
Group

Rapportage

In de maandelijkse rapportages bespreken we samen met de klant alle belangrijke metrics van de campagnes. Op deze manier wordt een grondig overzicht gegeven van de return op je uitgegeven LinkedIn advertentiebudget. We overlopen samen de rapporten zodat zeker duidelijk is hoe jouw campagnes presteren.

aanpak adverteren op linkedin

Zoek je nog iets om te lezen?

Blog

Interesse in e-mail automation voor jouw bedrijf?

Laat je gegevens na en we contacteren jou zo snel mogelijk om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
gratis inspiratiesessie digital leader
inspiratiesessie digital leader

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1