De Vlaamse overheid riep al enkele nieuwe maatregelen in het leven om ondernemingen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode. Denk maar aan de investeringsaftrek waar bedrijven nu van kunnen genieten. Vandaag komt er nog een belangrijk voordeel bij: een extra subsidie voor kmo’s die de digitale sprong wagen.

Subsidie voor digitale projecten

Kmo’s die samenwerken met een externe dienstverlener, zoals Digital Leader, om een digitaal project op te zetten, gaande van een nieuwe website of webshop, het opstellen van een strategisch digitaal marketing plan tot een online advertentiecampagne, kunnen 50% van het investeringsbedrag gesubsidieerd krijgen, met een maximum van 50.000 euro per project. Op die manier wil de Vlaamse overheid de Vlaamse bedrijven klaarstomen voor de toekomst!

Klaar om met jouw bedrijf de digitale sprong te wagen?

Maak dan gebruik van deze subsidie. Het is een uitgelezen kans voor elke onderneming die de stap richting digitalisering wil maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende inspiratiesessie aan, waarin we samen overlopen wat de digitale mogelijkheden voor jouw bedrijf inhouden. Bij een eventuele samenwerking helpen wij jou graag verder met het aanvragen van deze subsidie.

Wij gaan graag samen met jou elke uitdaging aan

Mist jouw huidige online marketing creativiteit en originaliteit of heb je het gevoel dat je niet echt weet hoeveel jouw investeringen in digitale marketing opbrengen? Voor onze experts is geen uitdaging te groot!

Mask Group 6@2x 1